Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.691
% 1.20
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.691
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Aave Companies, Merkeziyetsiz Lens V2’yi Tanıttı

Web3 yazılım teknolojisi firması olan Aave Companies, sosyal protokol Lens’in ikinci versiyonunu bugün İstanbul’da düzenlenen Devconnect etkinliğinde ana ağ üzerinde tanıttı.

Yapılan açıklamaya göre güncelleme, geliştiricilerin yeni sosyal deneyimler oluşturmasını ve hızlı para kazanmasını sağlamak için geliştirilmiş şekillendirilebilirlik ve diğer yükseltmeleri içeriyor. Ekip, 11 milyon sosyal bağlantı ve 34 milyondan fazla sosyal etkileşim de dahil olmak üzere tüm uygulamaların ve Lens’in V1 profillerinin V2’ye taşındığını söyledi.

Lens Protokolü kurucusu ve CEO’su Stani Kulechov, “Lens V2, Lens’in evrimindeki bir sonraki bölümdür” dedi.

Ayrıca “V1’in amacı, erken dönem web3 sosyal ağlarını başlatmak ve bunun sonucunda Lens ekosistemine fayda sağlayan yaratıcılık, deneme ve yeni keşif araçları sağlamaktı. V2 ile giderek daha modüler bir Lens tasarımına doğru ilerliyoruz; sosyal ilkeller sağlayarak inşaatçılara web3 sosyal entegrasyonu konusunda daha fazla özerklik ve esneklik vererek bir sonraki inovasyon dalgasını teşvik ediyoruz.” Sözlerine ekledi.

Geçtiğimiz yıl Mayıs ayında Polygon’da başlatılan Lens Protokolü, sosyal medya platformları oluşturmak için kullanılan merkeziyetsiz bir sosyal grafiktir. NFT’ler ve zincir üstü veriler aracılığıyla sosyal medya etkinliklerinin depolanmasını kolaylaştırır.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Gelişmiş Özellikler

Hala beta aşamasında olan Lens V2’nin Polygon mainnet’ten piyasaya sürülmesi, web3 yerel bağımsız sosyal ilkellerden oluşan bir paket sunarak geliştiricilere web3 destekli özellikleri mevcut herhangi bir uygulamaya dahil etmek için yeni araçlar sunuyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir