Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.968
% 1.37
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.968
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

The Simpsons Bu NFT’den Bahsetti! Altcoin ve NFT Fiyatı Uçtu!

simpsons nft bayc bored ape yacht club

The Simpsons, Cadılar Bayramı özel bölümde “NFT’lerin değeri” konusuna atıfta bulundu, BAYC Coin’i olan APE Coin, kayda değer yükseliş yaşadı.


NFT “Non-Fungible Token”ın kısaltmasıdır ve Türkçe’de “değiştirilemez token” olarak adlandırılır. NFT’ler, blok zinciri teknolojisi üzerinde oluşturulan benzersiz dijital varlıklardır. Farklı olarak kripto paralar gibi değiştirilemezler, yani bir NFT’nin diğeriyle aynı olması mümkün değildir.

NFT’ler, sanat eserleri, müzik, videolar, oyun içeriği, dijital koleksiyonlar ve daha pek çok dijital varlık türünde olabilir. Her bir NFT, benzersiz bir dijital imza taşır ve sahip olduğu veriler blok zincirinde depolanır. Bu, NFT’nin gerçekliğini ve benzersizliğini doğrular.

ABD saatiyle Pazar gecesi yayınlanan The Simpsons dizisinin Cadılar Bayramı özel bölümü Treehouse of Horror 34’te, NFT’lerin blok zinciri üzerindeki aşırı değer kazanması konusu ele alındı.

Yayınlanan bu bölümün ardından Bored Ape Yacht Club (BAYC) NFT koleksiyonunun taban fiyatı yaklaşık olarak %0.4 arttı, Mutant Ape Yacht Club koleksiyonunun taban fiyatı ise %3 artış yaşadı.

The Simpsons’ın bu konuya dikkat çekmesi, NFT’lerin kültürel etkisinin bir göstergesi olarak karşımıza çıkıyor. Değiştirilemez Token’ların benzersizliği ve dijital varlık pazarındaki önemi, gelecekteki teknolojik ve sanatsal gelişmeler hakkında merak uyandırıyor.

Bizleri Google News Üzerinden de Takip Etmek İçin Buraya Tıklayın.


Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir