Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.475
% 1.02
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.475
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Binance CEO’su CZ Gizemli Paylaşım Yaptı!

Binance CEO'su CZ Gizemli Paylaşım Yaptı!

Dünyanın en popüler kripto borsası Binance CEO’su Changpeng Zhao, Twitter yeni adıyla X üzerinde yakında yazan yeni bir paylaşım yaptı.

Dikkatinizi çekebilir: The Simpsons Bu NFT’den Bahsetti! Altcoin ve NFT Fiyatı Uçtu!

Dünyanın en popüler kripto borsası Binance‘in CEO’su Changpeng Zhao, Twitter’daki yeni adıyla “X” üzerinde yakında bir paylaşım yaptı. Özellikle Binance Blockchain Week tarihinin giderek yaklaşmasıyla topluluk içinde heyecan artarken, kripto severleri heyecanlandıran bir paylaşım CZ’den geldi. Binance CEO’su CZ, Twitter hesabından “yakında” diyerek “3” başlıklı gizemli bir paylaşım yaptı.

Daha önce CZ, paylaştığı rakamların ne anlama geldiğini açıklayan bir tweet atmıştı. Bu tweet’e göre, “3” rakamının anlamı, borsanın yeni bir ürün çıkartabileceği veya ABD Adalet Bakanlığı tarafından yöneltilen suçlamaların düşebileceği düşünülüyor. Bazı Twitter kullanıcıları ise gönderinin 3 gün sonraya işaret ettiğini düşünüyor.

Ödeme platformu Alchemy Pay, konu ile ilgili olarak, “Binance’e yeni bir şey geliyor. Bizi izlemeye devam edin!” dedi.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir