Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$63.652
% 0.76
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 63.652
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Charlie Munger: Bitcoin, Finans Sistemini Bozuyor!

Charlie Munger: Bitcoin, Finans Sistemini Bozuyor!

Berkshire Hathaway’in yönetim kurulu başkan yardımcısı ve Warren Buffett’ın sağ kolu olan Charlie Munger, Wall Street Journal’a yaptığı açıklamada, Bitcoin ve diğer kripto paraları sert bir dille eleştirdi. Munger, geleneksel paraların devletler ve egemen güçler tarafından çıkarılmasının güvenilirlik açısından önemine vurgu yaparak, Bitcoin’in bu sistemi bozduğunu savundu.

Dikkatinizi çekebilir: Animoca Brands CEO’su ETF Hakkında Konuştu!

99 yaşındaki yatırımcı, kripto paraların finans dünyasında yarattığı etkiyi “kötü kokulu bir top” benzetmesiyle tanımladı. Munger, yapay paraların, geleneksel finans sistemini bozarak güvenilirliği zedilediğini ve “İçeriği kötüleştirdiğini” ifade etti.

Munger, daha önceki açıklamalarında da Bitcoin ve diğer kripto paralara karşı çıkarak, bu tür dijital varlıkların tamamen yasaklanması gerektiğini belirtmişti. Ayrıca, kripto paraları kumar oynamakla eşit gördüğünü vurgulamıştı.

Charlie Munger’ın Bitcoin ve kripto paralara yönelik eleştirileri, finans dünyasındaki önemli figürlerin dijital varlıklara yönelik tutumlarına dair bir örnek teşkil etmektedir.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir