Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.742
% 1.38
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.742
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Animoca Brands CEO’su ETF Hakkında Konuştu!

Animoca Brands

Animoca Brands CEO’su ETF Hakkında: Sadece Bitcoin Yükselmeyecek! Animoca Brands kurucusu ve CEO’su, spot Bitcoin ETF heyecanının GameFi’deki güven ve etkinlik artışıyla doğrudan ilişkilendiğini belirtiyor. Bir spot Bitcoin borsa yatırım fonu (ETF) olasılığı etrafındaki heyecan sadece Bitcoin’in değerini artırmakla kalmıyor, aynı zamanda Animoca Brands kurucusu Yat Siu’ya göre blok zincir oyunlarına karşı yeniden bir heyecanın başlamasına neden oluyor.

Hong Kong Fintech Week’te Cointelegraph’a konuşan Siu, birçok kripto paranın fiyat artışlarının yatırımcı güvenini Web3 oyun pazarında yeniden alevlendirdiğini ve ilgili on-chain etkinliklerin taze bir dalgasını başlattığını belirtti. “Token değerleri, kullanıcılar ve kullanışlılık açısından güven oluşturmanın bir yoludur. Amaç sadece para sahibi olmak değil, aynı zamanda sahip olduğunuz şey hakkında güvende hissetmektir,” dedi. Siu, “Bir sektör veya ülke büyümüyorsa, fiyatlar yüksek olsa bile insanlar güvenlerini kaybedebilir,” vurguladı.

Siu, tüm kripto ekosisteminin, pazarın geri kalanından farklı ve bağımsız olduklarını hayal eden birçok kripto sektörü oyuncusuna rağmen, temelde başarısı için hala Bitcoin’in büyümesine dayandığını düşünüyor.

Dikkatinizi çekebilir: Dolar Kaç TL? Google Hatası!

“Sürekli olarak Bitcoin’in Web3’ün rezerv parası olduğu bir altın standardı finansal ekosistemdeyiz. Bitcoin’in nasıl kullanıldığı, nasıl saklandığı ve kimin sahip olduğu, aslında kripto ekosisteminin değerinin büyük bir kısmını oluşturuyor,” dedi. Siu, bir spot Bitcoin ETF ürününün onayının sektör için genel anlamda muazzam bir fayda sağlayacağına ve sektöre meşruluk katacağına inanıyor, aynı zamanda geleneksel finans kuruluşlarından yeni yatırımları çekeceğine işaret ediyor.

Siu, kripto sektörünün sonunda Bitcoin’e olan bağımlılığını, uluslararası ekonominin altın standardına olan bağımlılığını terk ettiği şekilde, üzerinden atacağını öngörüyor. “Nüfuslar ve ekonomiler büyüdükçe, daha doğal ve verimli sistemlere ihtiyaç duyulur. Bana göre, bu gittiğimiz yöndür. Ancak Web3 dünyasının, 1 trilyon doları aşan büyüklüğüne rağmen, dünya nüfusunun sadece küçük bir bölümünü içerdiğini belirtmek önemlidir.”

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir