Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.575
% 2.08
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.575
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

FTX, Grayscale ve Bitwise Ait 744 milyon dolar Değerinde Fon Satmak İstiyor

ftx, Altcoin, Alameda, Varlık, Kripto Para

İflas eden kripto borsası FTX ve bu borsanın borçluları, ABD Delaware iflas mahkemesine Cuma günü yaptıkları başvuruda, Grayscale ve Bitwise fonlarına ait tahmini 744 milyon dolar değerindeki bazı güven varlıklarının satışını onaylamasını talep etti. Bu satışlar, borçluların emanet varlıklarını hızlıca satabilmelerini ve bu şekilde alacaklılara dolar bazlı ödemeler yapılabilmesini kolaylaştıracak.

Dosyada belirtilen, “Borçluların Emanet Varlıkları için teklif ettiği satış(lar) veya devretme(ler), mülklerin alacaklılara yapılacak olan dolar bazlı dağıtımlara hazırlanmasına yardımcı olacak ve Borçluların Emanet Varlıklarını uygun zamanda satmak için hızlı hareket etmelerine imkan verecektir.” Bu ayrıca, Borçluların Emanet Varlıklarını birden fazla alıcıya satabilme esnekliği sağlayarak, her bir satış için ayrı bir talepte bulunma maliyetini ve gecikmesini azaltacaktır.

Geçen hafta, FTX kurucusu Sam Bankman-Fried, müşterilerini ve kredi verenleri dolandırmaktan suçlu bulundu ve ceza verme tarihi geçici olarak 28 Mart 2024 olarak belirlendi. Teorik olarak 115 yıl hapis cezası alabilir, ancak uzmanlara göre bu cezanın gerçekçi olarak 15-20 yıl arasında olabileceği düşünülüyor.

SBF, FTX Dolandırıcılık Davasında 7 Suçlamada Suçlu Bulundu!

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

“Tröst varlıkları,” 25 Ekim 2023 itibarıyla piyasa değerine göre toplam değeri 691 milyon dolar olan beş Grayscale Trust’ta ve 53 milyon dolar değerinde bir Bitwise tröstünde bulunuyor.

Dosyada, “Borçluların bu kararı, fiyat dalgalanması riskini proaktif bir şekilde azaltmanın yanı sıra Güven Varlıklarının değerini en iyi şekilde koruyacağını ve böylece alacaklılara en yüksek getiriyi sağlayacağını, aynı zamanda borçlunun yeniden düzenleme planında fonların adil bir şekilde dağıtılmasını teşvik edeceğini belirtti.”

Borçlular ayrıca, bir yatırım danışmanının yanı sıra, tüm paydaşların temsil edildiği bir fiyatlandırma komitesi oluşturulmasını önerdiler. Yatırım danışmanının varlıkları satmadan önce en az iki farklı teklif alması gerekecektir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir