Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.643
% 0.67
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.643
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

FuturePlay 2023 Web3 Etkinliği Kripto Devi Şirketler ile İstanbul’da!

FuturePlay 2023

FuturePlay 2023 Web3 etkinliği Animoca Brands, The Sandbox ve OpenCampus tarafından 8 Kasım’ da İstanbul’ da gerçekleşecek. Ek olarak, Web3 oyunlarının ve Metaverse dünyasının geleceğinin konuşulacağı etkinlikte birçok konu olacak.

İlginizi Çekebilir: İstanbul’da Gerçekleşecek Olan Web3 Etkinlikleri

  • Web3 ile eğitim: OpenCampus blokchain ve Web3 ile eğitim sektörünün nasıl geliştiğinden bahsedecek. Ayrıca şirket FuturePlay 2023 etkinliğinde NFT’ lerin önemi ve eğitim sektöründeki rolünden de bahsedecek.
  • Kullanıcıların yönettiği içerikler: Sandbox, UGC (User-Generated Content) yani kullanıcı tarafından oluşturulan içeriklerin Metaverse’e etkileri ve faydalarını tartışacak.
  • Web3 oyunları: Animoca Brands, Web3 oyunlarında merkeziyetsiz ağların oyunculara ve oyuna kattığı katkılardan söz edecek. Ek olarak, Animoca Brands FuturePlay 2023 etkinliğinde güncel trendler ve Web3 alanındaki bazı zorluklardan bahsedecek.

Aynı zamanda, bu etkinlikte Casper Network şirketi de olacak. Yeni gelişmeler ve mobil oyunlardaki yeni trendleri yakalamak için bu etkinlik çok önemli. Ayrıca Casper Network şirketinin çalışanları ve yöneticileri ile tanışma imkanı da bu etkinliğin fırsatları arasındadır. Bu arada etkinliğe kayıt için Kayıt linki. (Linkteki websiteden [Apply to Join] butonundan isim ve mail adresiniz ile kayıt olmalısınız.)

FuturePlay 2023 Etkinlik Detayları

Etkinlik saat 17.30′ da başlayacak. Ayrıca gün boyunca ücretsiz yemek hizmeti olacak ve Network ile iş imkanları da var.

  • 18.00- 1. Oturum (Web3 Dünyası’nda Oyun Yayıncılığının Geleceği FuturePlay 2023 Etkinliğinde konuşulacak.)

Sunucular: Yat Siu – (Animoca Brands Kurucu Ortağı), ​Sébastien Borget (The Sandbox Kurucu Ortağı), ​Baris Ozistek(Bogazici Ventures’ de CEO), Arslan Kiran (Growth Turkey & MENA başkanı)

  • 19.00- 2. Oturum (Web3′ ün Eğitim Sektöründeki Rolü FuturePlay 2023 Etkinliğinde konuşulacak.)

Sunucular: Adrian Lo (Animoca Brands’de satın alma direktörü), Gülcan Yayla (Rise In ve Patika dev CEO’su), Alizee Carli (Casper Ekosistem Geliştirme Müdürü)

  • 20.00- Yiyecek servisi, Network Geliştirme
  • 21.30– Kapanış

Etkinlik yeri: Dada Salon Kabarett Şişli – Gayrettepe Istanbul/Turkiye

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir