Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$63.593
% 0.41
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 63.593
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Open Campus (EDU) Nedir?

Eğitim, bireylerin hayatlarına yön veren, toplumların gelişimini şekillendiren önemli bir süreçtir. Pandeminin ardından eğitimde dijitalleşme daha da hızlanmıştır.

Günümüzde dijital eğitim denilince insanların aklına ilk olarak YouTube Ve Udemy gibi platformlar gelmektedir. Bu noktada ise blockchain, Web3 ve NFT gibi teknolojileri eğitim sektöründe bir araya getiren Open Campus (EDU) projesi karşımıza çıkmaktadır.

 Open Campus (EDU) Nedir?

Open Campus toplulukların dünyada görmek istedikleri içeriği oluşturmalarına, sahiplenmelerine ve tanıtmalarına olanak tanıyan yeni bir protokol kullanıyor. Aynı zamanda eğitimcilerin katkıları için gelir elde etmelerini ve tanınmalarını sağlayan bir platformdur.

Topluluklar, ihtiyaçlarına uygun eğitim içeriklerini finanse etmek, ortak sahip olmak ve bunlardan öğrenmek için blok zinciri teknolojisini kullanabilir.

İçerik oluşturucular, ortak yayıncıların katkılarına dayalı olarak gelir elde edebilecekleri Yayıncı NFT’leri aracılığıyla promosyon hakları sunarak içeriklerini protokolde başlatırlar.

Edu ilk aşamada günümüzde genellikle yetersiz hizmet verilen eğitim odaklanmayı amaç haline getirmiştir. Bu eğitim başlıkları da; Çeşitlilik ve Kapsayıcılık, Duygusal Zeka, Yaşam Becerileri, Finansal Okuryazarlık ve Sürdürebililik şeklinde açıklamışlardır. Aynı zamanda Edu eğitimcilerinden ana dillerinde içerik üretmelerini talep etmektedir. İnternet sitesindeki bilgilere göre şirketin partnerleri şu şekildedir;

  • TinyTap Animoca Brands
  • Mocaverse
  • The Sandbox
  • Hooked Protokol
  • GEMS Education
  • Highstreets

     Kurucuları ise,

  • Yogev Shelly(Founder and CEO of TinyTap)
  • Jay Varkey(Group Executive Director and Board member of GEMS Education)
  • Jack Chorowasky(Ex-President of KIPP Foundation)
  • Yida Gao(Founder of Shima Capital)

     İnternet sitesinde yazmasa bile Binance borsasında projenin ön satışı olduğu için Binance’in de şirketin partnerleri arasında yer aldığı düşünülebilir.

İlginizi Çekebilir:Tron Ve Huobi Yöneticilerine Şok Tutuklama!!

Alokasyonlar

 

Salınım Tarihleri

Sonuç

Edu, kripto varlıklarda eğitim kategorisinde yer alan en büyük projedir. Sektörde yakın geçmişe kadar eğitim sektöründe proje yoktu. Edu ise şu anda bu sektörün lideri konumunda bulunmaktadır. Bu da demek oluyor ki, eğitim kategorisinde oluşabilecek ‘hype’ta muhtemelen Edu başı çekecektir.

Fakat token’in TGE’sinden 20 ay sonra takımın ve danışmanların kilit açılımıyla (Yaklaşık olarak Aralık 2024) beraber token’ın enflasyonu ciddi manada artacaktır. Bu enflasyon artışı token fiyatına olumsuz bir etkinin yapabileceğini unutmamak gerekiyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir