Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.911
% 1.43
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.911
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Curve Finance, Hacker için 1,85 Milyon $ Ödül Sundu

Geçtiğimiz günlerde ağır hack olayı ile sarsılan Curve Finance günlerdir çalınan fonların peşinde. Proje kurucusu Michael Egerov platformu dengelemek için elindeki bulunan Curve’ları sattığını açıkladı. Ayrıca  birçok ünlü girişimciyide projeye ortak etmişti. Bunların arasında Justin Sun ve Huobi borsasının kurucusu Jun Du yer almakta. Sun yaptığı açıklamada merkeziyetsiz finansı daha da geliştirmek amacıyla Curve’a ortak olduğunu açıklamıştı.

Curve Hacker İçin Ödül Veriyor

Proje, Hacker’ı kesin yasal sonuçlara yol açacak şekilde tanımlayabilen herkese 1,85 Milyon $’lık bir ödül sunuyor.

Curve, bir Ethereum girdi verilerinde, “Curve saldırısındaki fonların gönüllü iadesi için son tarih 08.00 UTC’yi geçtiğini söyledi.

Ayrıca ödülü halka genişletiyoruz ve %10 değerinde bir ödül sunuyoruz. Kalan sömürülen fonları (1,85 Milyon $) mahkemede mahkumiyete yol açabilene veriyoruz.

Curve ayrıca X’te hacker fonların tamamını iade ederse konuyu takip etmeyeceğini açıkladı.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Hepinizden Daha Zekiyim!

30 Temmuz’da Hacker, hedeflenen sabit havuzlara yeniden giriş saldırıları gerçekleştirmek için Vyper programlama dilinin savunmasız sürümlerini kullandıktan sonra, Curve’ün havuzlarından, 61 Milyon $’dan fazla para çekildi.

Hacker %10 hata ödülü teklif edildikten sonra parayı Alchemix ve JPEGd projelerine iade etti. Ancak diğer havuzlardaki parayı iade etmedi.

Hacker, ”Beni bulabileceğiniz için değil, projenizi mahvetmek istemediğim için size geri iade yaptığımı söylemek istiyorum dedi. Ayrıca belki de çok para ama benim için değil. Hepinizden daha zekiyim sözlerini ekledi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir