Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.670
% 1.49
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.670
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Çin Komünist Partisi Yönetiminden Kripto Para Açıklaması!

çin kripto yasa

Çin Komünist Partisi, yasadışı ve suç teşkil eden faaliyetlerle mücadele etmek amacıyla mücadele edeceklerini ve bütün araçları kullanacaklarını açıkladılar.


▪️ Çin Komünist Partisi, dolandırıcılık gruplarının insanları yanıltmak ve zarar vermek amacıyla Blockchain, metaverse, sanal para birimleri, yapay zeka ve diğer yeni teknolojileri ve formatları kullandığını belirtti. Elektronik dolandırıcılık merkezlerini ortadan kaldırmak ve mağdur olan kişileri kurtarmak için ilgili ülkelerle işbirliği yapma kararı aldı.

▪️ Çin Merkezi Siyasi ve Hukuki Komite, son genel kurul toplantısında, sistematik yönetim, yasalara uygun yönetim ve şeffaflık ilkesine vurgu yaparak, denizaşırı telekomünikasyon ve ağ dolandırıcılığı gibi yasadışı ve suç teşkil eden faaliyetlerin yasalara uygun şekilde engellenmesi gerektiğini önerdi. Bu önlemlerle, toplumun güvenliğini ve bireylerin haklarını koruma amacı güdülmektedir.

▪️ Çin Merkezi Siyasi ve Hukuki Komite, denizaşırı telekomünikasyon ve ağ dolandırıcılığı gruplarının “yüksek maaşlı iş imkanları” adı altında masum insanları dolandırıcılık faaliyetlerine çekmek ve korkutmak için kullandıklarını ve insanların can ve mal güvenliğine zarar veren şiddetli alıkoyma ve insan kaçakçılığı gibi karanlık sektör zincirleri oluşturduklarını belirtti.

▪️ Komite, mevcut ortak kanun uygulama modelinden ders çıkarılacağını ve denizaşırı telekomünikasyon ve ağ dolandırıcılığıyla mücadele için normalleştirilmiş bir işbirliği mekanizmasının kurulmasının araştırılacağını açıkladı.

▪️ Ayrıca, suçlular için uzun vadeli güçlü bir caydırıcılık oluşturulacağını ve Çin ile ilgili ülkeler arasındaki dostane işbirliğinin genel durumunun korunacağını belirtti.Bu adımlarla toplumun güvenliğini ve insanların haklarını korumak amaçlanıyor.

Anlık Olarak Çıkan Haberlere En Hızlı Şekilde Erişmek İçin Buraya Tıklayın.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir