Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.879
% 2.00
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.879
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Çin Gazetesine Ait Olan Firmadan NFT Adımı Geldi!

çin nft china

Çin Komünist Partisi’ne bağlı yayın organı China Daily, kendi NFT platformunu geliştirmek için çalışmalara başladı.


China Daily, şu an bu NFT platformunu tasarlayacak şirket için arayış içerisinde olduğunu ve bu şirkete yaklaşık 390.000 dolarlık bir ödeme yapacağını belirtti.

Bunun yanısıra China Daily, geliştiricinin blockchain konusunda uzmanlaşmış Çinli veya farklı bir ülkeden geliştirici olabileceğini de söyledi. Bununla birlikte platformu geliştirecek olan şirketin ana ağının, saniyede 10.000’den fazla işlemi gerçekleştirmesinin gerekli olduğuna da dikkat çekildi.

China Daily’in söylemiş olduğu bilgilere göre, platformun ana odak noktası, metaverse, sanal gerçeklik, artırılmış gerçeklik, karma gerçeklik, blockchain ve NFT gibi teknolojileri kullanarak Çin Medeniyeti’nin etkisini Blockchain alanında güçlendirmek olacak.

Geliştiricilerin başvurularını yapması için son tarih 17 Ekim 2023 olarak belirlendi. Bununla birlikte, China Daily’in şartlarına göre, platformun 3 ay içinde geliştirilmesi gerekmektedir.

Bu NFT platformunun tasarlanması sürecinde ortaya konan vizyon, teknolojinin ve kültürün kusursuz bir uyum içinde buluştuğu bir yapıyı doğuracak gibi görünüyor, Blockchain ve teknoloji sektörü için bu gelişmeleri takip etmek oldukça önemli.

İçeriklerimize Hızlı Bir Şekilde Ulaşmak İçin Buraya Tıklayarak Bizleri Google News Üzerinden de Takip Edebilirsiniz


Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir