Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.126
% 1.05
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.126
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Neutron (NTRN) Nedir? Ne İşe Yarar?

Neutron

Bu yazımızda Binance tarafından bugün 15:00 itibarıyla listeleyeceğini duyurulan Neutron’u (NTRN) projesini inceleyecez. Binance, Neutron projesini 38. Launchpool projesi olarak Binance Launchpool’a ekledi. Neutron, farklı zincirler arasında çalışabilen bir akıllı sözleşme platformudur.

Neutron(NTRN) Nedir?

Neutron , zincirler arası bir akıllı sözleşme platformudur. Bu platform, çoklu zincir protokollerinin karşılaştığı ana sorunları ele alarak güvenlik eksikliği, güvenilir tarafsızlık, ekosistem uyumsuzluğu ve zincirler arası altaypı eksikliğini tamamlayıcı özellikler sunar.

Bu sayede geliştiriciler, uygulamalarını tek bir kez dağıtarak, protokollerini birden fazla özel sürümle yönetmek zorunda kalmazlar.

Neutron Ekosistemi 

Neutron ekosisteminde bir çok DApp bulunmaktadır.

dapp

NTRN Tokenomics

Neutron coinin maksimum arzı 1 Milyar adettir ve arz arttırılamaz.

  • Kurucular için %23’lük bir arz ayrıldı. Bu tokenler, bir yıl boyunca kilitli, üç yıl boyunca lineer olarak açılabilecek ve transfer kısıtlamaları süresince oy hakkı yoktur.
  • Erken destekçiler için %11’lik bir arz ayrıldı. Bu tokenler, Bir yıl boyunca kilitli, üç yıl boyunca lineer olarak açılabilecek ve transfer kısıtlamaları süresince oy hakkına sahiptirler.
  • Topluluk için %12’lik bir arz ayrıldı. Bu tokenler, Neutron’un airdrop ve lansman etkinliği aracılığıyla topluluğa tahsis edildi.
  • Neutron DAO %54’lük bir arz ayrıldı. Bu tokenler, projeyi geliştirmek için kullanılacak.

Tokenomics

 

NTRN Destekçileri

NTRN, Binance Labs, CoinFund, Delphi Ventures ve ChainLayer gibi şirketlerden yatırım aldı.

destekçiler

Neutron Piyasa Verileri

Güncel Fiyat: $0.4849

Güncel Piyasa Değeri: $105,245,998

Güncel NTRN Token Fiyatı: $0.2522

24 Saatlik işlem hacmi: $11,558,230

Toplam arzı 1,000,000,000 olan NTRN Token’in dolaşımdaki arzı ise güncel olarak 217,112,292 adettir. Bu da toplam arzın %21’ine denk geliyor.

NTRN Token Nereden Ve Nasıl Alınır?

NTRN Token, hali hazırda birçok büyük kripto para borsasında listelidir. NTRN Token almanın en kolay yolu ise Binance borsasından satın almaktır.

Türk lirası ile NTRN satın almak için ilk önce Türk lirası yatırmanız gerekiyor. Bunun için Binance TR borsasını indirip kayıt olmanız gerekiyor. Ardından aynı işlemleri Binance Borsası için yapıyoruz. Binance TR borsasından yatırdığınız Türk lirasını transfer butonu ile komisyonsuz bir şekilde çekebilirsiniz. Ardından Binance borsasına aktarıp NTRN satın alabilirsiniz.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir