Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.156
% 1.21
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.156
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Justin Sun Curve Finance’e Ortak Oldu!

Curve

Tron blockchain ağı kurucusu Justin Sun adına olan bir cüzdan, Curve kurucusu Michael Egorov’dan 2 milyon dolara 5 milyon Curve (yaklaşık 2.9 milyon $) satın aldı. Güvenlik firması olan PeckShield bu olayı kontrat adresleri ile kaydetti. Lookonchainde’ki analistler de bulguyu doğruladı.

Bu işlemlerin tam doğası ve amacı spekülasyon altında olsa da, piyasa fiyatından daha düşük bir fiyata satılması platform dışı anlaşmaya işaret ediyor.

Sun ayrıca Tron ve Curve ile bağlantısını doğrulayan ortaklığı duyurdu.

Sun yaptığı açıklamada,

Curve’a yardım etmekten heyecan duyuyorum! Kararlı ortaklar olarak, ihtiyaç duyulduğunda destek sağlamaya kararlıyız.Ortak çabalarımız, Curve’de bir stUSDT havuzu sunarak kullanıcı avantajlarını artıracaktır. Birlikte topluluğu güçlendirmeyi ve merkezi olmayan bir finans oluşturmayı hedefliyoruz. dedi.

Özellikle stUsdt çıkarılarak Tron ağında ilk gerçek dünya varlık protokolü olarak tanınacak.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Crv Türbülansla Karşı Karşıya

CRV ani fiyat hareketleri ile karşı karşıya. Bugün değeri önceki yılın Kasım ayına göre daha fazla düşüş yaşadı. 0,50 dolar bandına gerileyen Crv şuan 0.61 seviyesine kadar yükseldi.

Aynı zamanda, CRV bağlantılı kalıcı vadeli işlemlerde açık pozisyonun 124 milyon doların üzerine çıktı. Coinalyze tarafından da izlenen negatif fonlama verilerine ilişkin tacirlerin daha fazla düşüş beklentisi olduğu söyledi. Bununla beraber Crv’nin dip seviyeye kadar ulaşabileceğini söyledi.

Yanıt olarak Michael Egorov, CRV fiyatının ciddi şekilde düşmesi durumunda risk altında olan kişisel DEFİ pozisyonunu dengelemeye çalıştığını söyledi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir