Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.914
% 1.35
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.914
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Kripto Ticaretini İşletmek İçin Lisans Alan Şirket Nomura oldu

Kripto-Ticaretini-Isletmek-Icin-Lisans-Alan-Sirket-Nomura-oldu

Laser Digital, kripto ticareti ve varlık yönetimi işine titizlikle hazırlanarak önümüzdeki aylarda başlamaya kararlı.

Finansal hizmetler devi Nomura’nın dijital varlık yan kuruluşu olan Laser Digital. Dubai Sanal Varlık Düzenleme Kurumu’ndan (VARA) kripto işletme lisansını alarak önemli bir adım atmıştır. Emirlik merkezli Laser Digital Middle East, sürecin dört aşamasını tamamladı. Artık sanal varlık (VA) komisyoncu-bayi hizmetleri ve VA yönetimi ve yatırım hizmetleri sunma yetkisine sahiptir.

Dubai, bu yılın başlarında bir lisanslama programı başlattı. Crypto.com ve OKX gibi şirketlerin tam onay sürecine ulaşmasına olanak tanıdı. Ayrıca, dünyanın en büyük kripto borsası Binance, Temmuz ayında Dubai’de faaliyet göstermek üzere lisans almıştır.

Laser Digital CEO'su Jez Mohideen ve Kripto

Laser Digital CEO’su Jez Mohideen, şirketin önümüzdeki aylarda tezgah üstü (OTC) ticaret hizmetleri ve çeşitli dijital varlık yatırım ürünleri sunarak ticaret ve varlık yönetimi işine başlamayı planladığını belirtti. Mohideen ayrıca, VARA’nın kapsamlı ve istişari sürecinin, kurumsal yatırımcılara bu varlık sınıfına girmek için ihtiyaç duydukları güvenceyi sağladığını ifade etti.

Şirketin CEO’su Jez Mohideen, Laser Digital’in hedeflerine ulaşma konusunda büyük bir heyecan duyduklarını ifade etti. Varlık yönetimi alanında yeni ve yenilikçi çözümler sunmak. İçin ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını ve küresel dijital varlık ekosistemine değer katacaklarını söyledi.

Özellikle kurumsal yatırımcılara yönelik olarak, VARA (Dubai Sanal Varlık Düzenleme Kurumu) ile tamamlanan lisans süreci ve şirketin kurumsal müşterilere güven verme ve düzenlemelere uygunluğunu kanıtlama konusunda önemli bir adım olmuştur. Bu lisans sayesinde Laser Digital, müşterilere dijital varlık dünyasında güvenilir. Bir ortak olma iddiasını taşıyacak ve daha geniş bir müşteri tabanına ulaşma fırsatı elde edecektir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir