Kriptolar:
29484
Bitcoin:
$57.955
% 4.42
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 1.10
Piyasa Değeri:
$2.16 T
% 2.11
Korku & Açgözlülük:
54 / 100
Bitcoin:
$ 57.955
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.16 T

Tron Ve Huobi Yöneticilerine Şok Tutuklama!!

Tron,Huobi,tutuklama,gözaltı,çin borsaları

Tron ve Huobi borsalarına ait yöneticilerden bazıları tutuklandı.Dün, Çin’de gerçekleşen bir haberde,bu kripto para borsalarının bazı yöneticilerinin gözaltına alındığı belirtildi.

Geçtiğimiz gün Çin’de, bazı uluslararası kripto para borsalarının üst düzey yöneticilerinin Çin yetkilileri tarafından gözaltına alındığı rapor edildi.

Bu gelişme, kripto para konusunda önde gelen gazeteci WuBlockchain tarafından ilk olarak duyuruldu ve olayın temel sebebi olarak Çin hükümetinin kara para aklama ve kumarla mücadele çabalarının olduğu belirtildi.

İsimleri henüz açıklanmayan bu kripto para borsalarından birinin Huobi olduğu iddiası ortaya atıldı ve ayrıca bazı Tron blockchain’inin geliştiricilerinin de gözaltına alındığı öne sürüldü. Bu iddiaların kaynağı, kripto para alanında tanınmış bir geliştirici olan Adam Cochran oldu.


İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Huobi ve Tron ile İlgili Soruşturmanın İddiaları Doğruladı, Ancak Olayın Büyük Önem Taşımadığını Belirtildi

Çin’deki kripto para sektöründe yaşanan gözaltı haberlerini ilk duyuran kaynak olan WuBlockchain, bazı Huobi ve Tron üst düzey yöneticilerinin soruşturma altında olduğunu onayladı. Bununla birlikte, bu tür olayların Çin’de sürekli olarak meydana geldiğini ve Huobi ile Tron’a etkisinin sınırlı olacağını vurguladı:

Huobi ve Tron yöneticileri gerçekten de soruşturmaya tabi tutuldu. Ancak dürüst olmak gerekirse, bu Çin’de yaygın bir durum. Neredeyse her offshore borsada olur. Kurucuları Singapur’da. Bu yüzden işletme üzerindeki etkisinin çok küçük olması gerektiğini düşünüyorum.

Soruşturmaların arkasındaki gerçek neden aslında sandığınızdan daha basit. Bunun nedeni, yerel yönetimin yetersiz finansmana sahip olması ve para elde etmek için Çin yasaları tarafından korunmayan bir kripto şirketi bulması gerekiyor.”

Justin Sun, Tron ve Huobi yöneticilerinin gözaltına alınmasıyla ilgili attığı tek tweet’te, “FUD’u görmezden gelin” anlamına gelen “4” işaretini paylaştı.

“FUD’u görmezden gelin ve inşa etmeye devam edin! TRON ve Huobi sürekli gelişim yoluyla gelişecektir. Daha güçlü bir gelecek için vizyonumuza ve topluluk çabalarımıza güvenin. Azim başarıyı garanti eder!”


İlginizi Çekebilir:Elon Musk, X Kullanıcılarına Yeni Bir Düzenleme Getirdi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir