Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$64.036
% 1.49
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 64.036
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Kripto Ve Dünya Piyasalarında Bu Hafta Yaşanacaklar!

Kripto Ve Dünya Piyasalarında Bu Hafta Yaşanacaklar!, FED Faiz Kararı, Celestia Mainnet

Kripto piyasalarında bu hafta yaşanacak bazı önemli gelişmeleri sizler için bu yazımızda derledik. İşte kripto ve dünya piyasalarında bu hafta yaşanacak gelişmeler!

Geçtiğimiz hafta yaşanan gelişmelerin ve faiz kararları sonrası kripto piyasaları ve Bitcoin oldukça durgun bir aylık açılış gerçekleştirdi.  Bu hafta dünya ekonomilerinde ve kripto piyasalarını etkileyebilecek önemli gelişmeleri sizler için derledik.  Ayrıca ülkemiz için de bir dizi önemli ekonomik veri bu hafta içinde açıklanacak.


Starknet İçin Önemli Gelişme!

Airdrop severlerin heyecanla beklediği projelerden biri olan Starknet bu hafta içinde önemli bir güncelleme alacak. Heyecanla beklenen Starknet projesi Goerli test ağında v0.1.12.1 sürümünü yayınlanacak. Projenin ne zaman listeleneceği ve airdrop dağıtımı yapıp yapmayacağı ise hala kripto sektörü için büyük bir merak konusu.

Bir diğer testnet gelişmesi ise Horizen (ZEN) projesinde gerçekleşecek. Proje bu hafta Salı günü halka açık testnet’ini piyasaya sürecek.


İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!


Coinbase’in Yeni Blokzinciri Base Çıkıyor

9 Ağustos Çarşamba günü Coinbase’in Katman-2 ağı üzerinde kurulu BASE platformu Mainnet erişime açılarak kripto severlerin hizmetine sunulacak. BASE, Optimism’in OP Stack’i ile geliştirilen bir layer-2 blok zinciri olarak karşımıza çıkıyor.


Önemli ABD Ekonomik Verileri!

10 Ağustos Perşembe günü saat 15:00’da bir sonraki faiz kararı için oldukça önem arz eden ABD Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) açıklanacak. Bir önceki TÜFE oranı %3,0 ile beklentilerin altında kalarak kripto piyasaları için olumlu bir veri olmuştu.

Aynı gün saat 15:30’da ABD İşsizlik Haklarından Yararlanma Başvuruları açıklanacak. (Önceki: 227K.) 11 Ağustos Cuma günü saat 15:30’da ABD Üretici Fiyat Endeksi (ÜFE) açıklanacak.(Önceki: %0,1).


 Bu Hafta Kilit Açılımı Olacak Tokenler

  • 9 Ağustos’ta 20.8 milyon adet DAO ve 87.9 milyon adet GMT
  • 11 Ağustos’ta 3.3 milyon adet ICP ve 18.5 milyon adet BKEX
  • 12 Ağustos’ta 4.5 milyon adet APT ve 18 milyon adet IMX
  • 14 Ağustos’ta 308 milyon adet SAND ve 22 milyon adet BICO

İlginizi Çekebilir:Tron Ve Huobi Yöneticilerine Şok Tutuklama!!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir