Kriptolar:
29515
Bitcoin:
$59.181
% 0.78
BTC Dominasyonu:
%52.6
% 0.26
Piyasa Değeri:
$2.20 T
% 1.96
Korku & Açgözlülük:
43 / 100
Bitcoin:
$ 59.181
BTC Dominasyonu:
% 52.6
Piyasa Değeri:
$2.20 T

Binance Vadeli İşlemler Yeni Bir Altcoin Listeliyor

Binance,Vadeli,DODO,Binance futures,DODO/USD

Binance Vadeli İşlemler, merkeziyetsiz finans(DeFi). protokolü olan DODO için yeni bir sürekli sözleşme duyurdu.DODO/USD  sürekli sözleşmesi, 8 Ağustos 2023 tarihinden itibaren Türkiye saati ile 15.00’ten sonra maksimum 20x kaldıraç kullanabileceğiniz işlemler yapılmasına imkan sağlayacak.

DODO, otomatik piyasa yapıcıları (AMM) sistemini değil daha iyi likitide ve fiyat istikrarı sunmayı hedefleyen benzersiz bir proaktif piyasa yapıcı (PMM) algoritması kullanıyor.PMM algoritması, insan alım satım davranışını taklit ederek oracle’lar aracılığıyla doğru piyasa fiyatlarını belirlemeyi amaçlar.


İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Binance Vadeli İşlemler aynı zamanda, likitide sağlayıcıları (LP), bu fiyat seviyelerine yakın yeterli likitide sağlayarak likitide havuzlarını dengelemekte, fiyat kaymalarını en aza indirmekte ve arbitraj ticaretine fırsat vererek geçici kayıpları minimize etmektedir.

DODO ayrıca, yeni kripto projelerine yönelik ücretsiz bir DODO teklifi (IDO) protokolü sunmaktadır.Bu protokol, yatırımcıların kendi tokenlarını yatırmalarını gerektirir ve Ethereum ağı üzerinde bir ERC20 token olarak faaliyet gösteren akıllı sözleşmeler kullanılır.

Bu gelişmenin ardından,DODO’nun fiyatında hareketlilik gözlenmekte ve ani bir yükseliş yaşanmış durumda.


İlginizi Çekebilir:Curve Finance, Hacker için 1,85 Milyon $ Ödül Sundu

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir