Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.864
% 2.05
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.864
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Eski Polygon Labs Başkanı Wyatt, Optimism’e Atandı

Polygon Labs’in eski başkanı Ryan Wyatt, Ethereum Layer 2 ölçeklendirme protokolü OP Mainnet’i oluşturan şirket olan Optimism’e Büyüme Direktörü olarak katıldı.

Ryan Wyatt, yaptığı açıklamada Optimism’e katıldıktan sonra artık Polygon’un danışmanı olmayacağını söyledi. Fakat yeni görevinde hala kar amacı gütmeyen Gamers Outreach’in yönetim kurulunda olmaya devam edecek. Ayrıca VC firması Bitkraft’ın girişim ortağı olacak.

Wyatt, Optimism ekosisteminin genişletilmesinden, geliştiricilerle işbirliği yapılmasından, ortaklıkların desteklenmesinden ve dış katkıda bulunanlarla koordinasyondan sorumlu büyüme başkanı olarak görev yapacak.

Ryan Wyatt, güvenliği, bir iletişim katmanını ve açık kaynaklı bir geliştirme yığınını paylaşan bir dizi Katman 2 ağı olan Optimism’s Superchain’e özellikle ilgi duyduğunu belirtti.

Wyatt, yaptığı açıklamada “Artık, nihayet bu büyük altyapı sorununu çözmeye başladığımız bir noktadayız ve Superchain de bunu yapıyor. Dolayısıyla eğlenceli olacak” dedi. Ayrıca, “Bu benim için kişisel düzeyde daha önce yapma fırsatı bulamadığım çok eşsiz bir fırsat ve bu da beni heyecanlandırıyor.”

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Optimism’den Önce

Wyatt, daha önce Şubat 2022 yılında Polygon’a katıldı ve burada oyun, moda, eğlence, haber ve birçok alanda genişletmeye ve geliştirmeye odaklandı.

Bundan daha önce yedi yıl boyunca video yayın platformu YouTube’un oyun sorumlusu, Major League Gaming’de programlamadan sorumlu başkan yardımcısı ve e-spor yorumcusu olarak görev yaptı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir