Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.926
% 2.25
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.926
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Optimism,7 Adet Alıcıya Özel Token Satışı Yapacak!

Optimim,OP,Airdrop,OP airdrop,Token satışı,Optimism katman 2

Optimism ağı, planlanan bir satışa özel 7 adet alıcıya 116 milyon OP token satacağını açıkladı.

Ethereum katman-2 ölçeklendirme çözümü olan Optimism, hazine yönetimi amacıyla 116 milyon OP tokenini yedi özel alıcıya satmayı planladığını duyurdu.Mevcut fiyatlarla, bu satışın 159 milyon dolarlık OP tokeninin el değiştireceği öngörülüyor.Bazı gözlemciler, bu token satışının fiyatları düşürebileceğinden endişe ediyorlar. Ancak, bu satışın özel bir doğaya sahip olması nedeniyle, OP tokeninin genel fiyatı üzerinde önemli bir etkisi olması pek olası görünmüyor.

Ayrıca, bu tokenlar OP token hazinesinin tahsis edilmemiş bölümünden satılıyor, yani dolaşımdaki arzın bir parçası değiller.Satışın token fiyatına büyük bir etkisi olması beklenmiyor, çünkü bu tokenlar tahsis edilmemiş kısımdan satılıyor ve özel alıcılara yönelik bir işlem.



Optimism’e göre, bu satış aslında orijinal planın bir parçasıdır ve “ilk token arzının %30’unun orijinal çalışma bütçesinde” zaten hesaplanmıştır.

Bu satış, Optimism’in üçüncü airdrobunu duyurmasının ardından sadece iki gün içinde gerçekleşti. Ayrıca, ağın merkezi olmayan bağımsız organizasyonu (DAO) olan Optimism Collective, delegasyon faaliyetlerine katılan 31.000’den fazla adrese 19,4 milyon OP tokeni tahsis etti.

Optimism, Polygon ve Arbitrum gibi katman-2 ölçeklendirme çözümleri, kripto sektöründe en yoğun kullanılanlar arasında öne çıkıyor.

Kilitlenen toplam değer açısından Arbitrum, Optimism’in gerisinde olsa da, Ağustos ayında Optimism, büyük ölçüde Coinbase’in sandbox’ından ve kimlik doğrulama projesi Worldcoin’den kaynaklanan faaliyet artışının etkisiyle toplam işlem hacmi açısından Arbitrum’u geçti.


Dikkatinizi Çekebilir:Son Dakika | Kritik FED Faiz Kararı Açıklandı! Güncel BTC Fiyatı!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir