Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.440
% 0.51
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.440
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Utah Hakimi SEC’in DEBT Box Davasını Reddetti!

Federal bir yargıç Pazartesi günü SEC’in kötü niyetle hareket ettiğine ve kripto girişimi DEBT Box’a karşı açtığı bir davadan kaynaklanan avukatlık ücretleri ve masrafları da dahil olmak üzere yaptırımlar ödemesi gerektiğine karar verdi.

Utah ABD Bölge Mahkemesi Hakimi Robert Shelby, SEC’in geçtiğimiz yıl DEBT Box olarak faaliyet gösteren Digital Licensing Inc.’e uygulanan geçici yasaklama emrinden kaynaklanan yasal masrafları ödemek zorunda kalacağını söyledi.

Mahkeme kararına göre hakim, SEC’in davayı önyargısız olarak reddetme yönündeki talebini de reddetti. Dava, hakimin SEC’in yanıltıcı açıklamalarını eleştirmesini ve kurumun beklentilerin altında kaldığını kabul etmesini içeriyordu.

80 sayfalık emir boyunca Yargıç Shelby, SEC’in, varlıkların dondurulmasını ve şirketin kontrolünü devralmak üzere mahkeme tarafından atanan bir kayyımı içeren geçici yasaklama emrini (TRO) alma davranışını eleştirdi.

Yargıç, “Bir federal kurum olarak özel statüsünü açık bir şekilde ortaya koydu – mahkemeye, bu muazzam adli otoritenin kullanılması istendiğinde kendisine güvenilebileceğini göstermek için son on yılda birkaç kez bu yardımın kendisine verildiğini hatırlattı.” Dedi.

Shelby, mahkemenin varlıkların dondurulmasına ve “hayatların altüst olmasına” neden olan TRO’yu verdiğini söyledi.

Shelby, “Sonunda, Sanıklar bildirimde bulunup yanıt verme fırsatına sahip olduktan sonra, Komisyonun gerekli onarılamaz zararı göstermek için oluşturduğu iddia edilen gerçeklere dayalı sütunların her biri, inceleme altında ufalandı.” Dedi.

“Bu sadece tek bir kesin olmayan beyan veya kasıtsız yanlış beyan değildi. Komisyonun TRO’yu ararken sunduğu ve daha sonra TRO’yu savunurken tekrarladığı her bir destek, yanlış, yanlış tanımlanmış ve yanıltıcı bir kombinasyon olduğu ortaya çıktı.” Dedi.

Coin Mühendisi Katıl üyesi olarak ayrıcalıklardan yararlanabilir, Gönülden destek seçeneği ile özel telegram grubumuza dahil olabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir