Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.328
% 1.92
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.328
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Samsun Merkezli Kripto Para Operasyonunda 8 Gözaltı

Kripto Para

Samsun merkezli gerçekleşen kripto para operasyonunda ekipler 8 kişiyi gözaltına aldı.

Bitcoin (BTC) ve diğer kripto para birimlerinin popülerliğinin artmasıyla, suçlu faaliyetlerde de bir artış gözlemleniyor. Türkiye gibi pek çok ülkede olduğu gibi, suçlular kripto para birimlerinin popülerliğinden yararlanarak insanların paralarını çalmaya çalışıyorlar.

Samsun’dan gelen son haber ise bu suçlara karşı yapılan bir operasyonla ilgili. DHA’nın haberine göre, Samsun merkezli olarak dört ilde kripto para operasyonu gerçekleştirildi. Bu operasyonda, kripto para yatırımcılarını sahte internet siteleri aracılığıyla dolandırdıkları tespit edilen biri asker 8 şüpheli gözaltına alındı.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları açıklamada gözaltına alınan 8 şüphelinin kripto paraları kullanarak “Bilişim sistemlerinin banka veya kredi kurumlarının araç olarak kullanılması suretiyle dolandırıcılık” suçunu işlediklerini belirtti.

Eş zamanlı operasyonlar kapsamında, Manisa’da dört, Adana’da iki ve Isparta’da bir şüpheli gözaltına alınarak Samsun’a getirildi. Ankara’da gözaltına alınan ve asker olduğu belirlenen bir diğer şüphelinin ifadesinin Ankara’da alınacağı kaydedildi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Samsun Merkezli Kripto Para Operasyonunda 8 Gözaltı” te bir düşünce

  1. Baris diyor ki:

    Biri asker bir gurur dolandirici e devlet üzerinden ṣikayetci olmustum 2 ay oluyor hayal hirsizlarinin yakalanmasina sevindim bazilari icin 100 lira dahi önemli hayaller barindirir dilerim bu gibi dolandiricilar iki alemdede cezalandirilir

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir