Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.837
% 1.33
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.837
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

OKX, Avrupa’da USDT İşlem Çiftlerini Kaldırıyor!

OKX, Avrupa'da USDT İşlem Çiftlerini Kaldırıyor!

Kripto para borsası OKX, artık Avrupa Ekonomik Alanı (EEA)’ndaki yatırımcılar için Tether (USDT) işlem çiftlerini desteklemeyi sonlandırıyor.

Bu kiritik hamle, Avrupa Birliği (AB)’nin kripto paralar için kapsamlı bir düzenleme uygulamaya hazırlandığı dönemde geldi.


İlginizi Çekebilir: Binance İşlem Çiftlerinde Tick Size Güncellemesi Yaptı


Avrupa’da yaşayan bir yatırımcı tarafından alınan e-postaya göre, işlem hacmine göre dünyanın en büyük dördüncü kripto para borsası olan OKX, Avrupa Ekonomik Alanı’nda yer alan ülkelere USDT işlem çiftleri desteğini kesiyor.

OKX‘in müşteri destek biriminden bir temsilci, 18 Mart Pazartesi günü, Tether‘in Avrupa Ekonomik Alanı’nda yer alan yatırımcılar tarafından kullanılamayacağını doğruladı. OKX’ten gelen e-posta, düzenleyici gereklilikler nedeniyle tüm tokenlerin, tüm pazarlarda mevcut olmadığını vurguladı.

Delist işleminin, 30 Aralık 2024’te yürürlüğe girecek olan, Avrupa Birliği’nin Kripto Varlık Piyasaları (MiCA) düzenlemesinden birkaç ay önce gerçekleşmesi planlanıyor. Bu düzenlemeyle birlikte, bölgede belirli stablecoin’lerin kullanımının kısıtlanması bekleniyor.


Ek olarak, Coin Mühendisi Katıl üyesi olarak ayrıcalıklardan yararlanabilir, Gönülden destek seçeneği ile özel Telegram grubumuza dahil olabilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir