Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$63.651
% 0.76
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 63.651
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Binance İşlem Çiftlerinde Tick Size Güncellemesi Yaptı

Binance bugün yaptığı bir açıklamada bazı alım satım paritelerinde Tick Size (bir varlığın fiyatının değişebileceği en düşük miktar) güncellemesine gittiğini duyurdu. Güncellenen pariteler ise şu şekilde:

Binance‘in açıklamasında ise şu ifadeler yer aldı:

“Sevgili Binance kullanıcıları,

Binance, piyasa likiditesini artırmak ve kullanıcıların alım satım deneyimini yükseltmek için 2024-03-19 06:30 (UTC) tarihinden itibaren geçerli olmak üzere aşağıdaki USD-M sürekli vadeli işlem sözleşmelerinin tick size (yani minimum fiyat değişikliğini) ayarlayacaktır.

Bu ayarlama, USD-M vadeli işlem operasyonlarını aksatmayacaktır. Buna ek olarak, API üzerinden tick size de değişecektir. API kullanıcılarının USDⓈ-M sürekli vadeli işlem sözleşmelerinin en son tick size erişmek için GET /fapi/v1/exchangeInfo’yu kullanmaları tavsiye edilir.

Daha fazla ayrıntı ve güncellemeler için API Değişiklik Günlüğümüzün tamamına bakınız. Bu tick size güncellemesinin mevcut emirleri etkilemeyeceğini unutmamak önemlidir. Güncellemeden önce verilen emirler orijinal tick size eşleştirilmeye devam edecektir. Lütfen kapsamlı bilgi için İşlem Kurallarını inceleyin ve işlem faaliyetleriniz üzerindeki olası etkileri azaltmak için işlem stratejinizi buna göre ayarlayın.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir