Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.610
% 0.26
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.610
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Reddit Topluluk Token’ı MOON, Rekor Seviyeye Ulaştı

20 Mart’tan itibaren, uyumluluk protokolü Celer, MOON sahiplerine token’ları Arbitrum One’a taşıma imkanı sağlayacak.

Reddit’in r/CryptoCurrency topluluğunun yerel kripto token’ı olan Moons (MOON), Celer’ın iki yönlü köprüleme tanıtımı öncesinde yükselişte. Bu, token sahiplerinin Arbitrum Nova ve Arbitrum One arasında token’ları transfer etmelerini sağlayacak.

MOON, hafta sonunda 84 sentlik rekor bir seviyeye yükseldi ve Temmuz 2023’te kaydedilen 65 sentlik önceki zirveyi aştı. Haberin yazıldığı an itibarıyla, kripto para 50 sentten işlem görmekte.

Moons, r/CryptoCurrency subreddit’indeki gönderileri veya yorumları için kullanıcılara ödül olarak dağıtılan ERC-20 token’larıdır. Bu token’lar topluluk içinde serbestçe alınıp satılabilir, bahşiş verilebilir veya harcanabilir.

MOON

Geçen ay, r/CryptoCurrency, çapraz zincir fon ve mesaj transferleri için bir uyumluluk protokolü olan Celer’ın MOON’u desteklemeye karar verdiğini duyurdu. 20 Mart’ta hayata geçecek köprü, kullanıcıların MOON token’ları bir haftalık bekleme süresi olmadan Arbitrum One blockchain’e köprülemesine veya taşımasını sağlayacak.

Ethereum ölçeklendirme çözümü Arbitrum, Ethereum blockchaininde iki katman kullanır: Arbitrum One ve Arbitrum Nova. İlki DeFi ticaret faaliyetleri için tasarlanmışken, ikincisi yüksek işlem hacimli merkeziyetsiz uygulamaların işlem maliyetlerini azaltmaya odaklanmıştır.

MOON şu anda Arbitrum Nova’da listeleniyor. Köprü hayata geçtikten sonra, MOON sahipleri Nova’dan One’a ve One’dan Nova’ya token’larını köprüleyebilecekler. Yazı yazıldığı sırada, Arbitrum One’ın merkeziyetsiz finans ekosistemine kilitlenen kripto para birimlerinin değeri 3.43 milyar doları bulurken, Arbitrum Nova’nınki 2.09 milyon dolardı.

Arbitrum One’ın görece popülerliği, MOON’un platforma köprülenmesinin kripto paranın daha geniş bir DeFi uygulamaları yelpazesine maruz kalmasını ve potansiyel kapanmalara karşı riskin azalmasını sağlayacak.

MOON’u Arbitrum One’a köprüleyen kullanıcılar oy verme yetkisini elde edecekler. Ancak, token dağıtımı ve bahşişleri düşük işlem maliyetlerine sahip Nova üzerinden devam edecek.

Son olarak, Reddit’in 21 Mart’ta yapılması planlanan halka arzı, topluluk token’larına yatırımcı ilgisini artırmış olabilir. Reuters’ın belirttiğine göre, halka arzın dört ila beş kat fazla talep görmesi, sosyal medya platformunun hisselerinin 6.5 milyar dolarlık bir değerleme ile piyasaya çıkabileceğini öngörüyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir