Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.303
% 2.45
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.303
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Binance Listeleme Süreçlerinde Sıkılaştırmaya Gitti

Bitcoin Borsası Binance Bu Altcoini Listeliyor!

Binance, kripto para listeleme sürecini sıkılaştırmaya giderek yatırımcılarını korumayı amaçlıyor. Bloomberg tarafından yayınlanan bir rapora göre, Binance tarafından uygulanan değişiklikler arasında, listelenen altcoin projelerine 1 yıllık bir kilitlenme süresi uygulanması, daha yüksek teminat yatırılması ve piyasa yapıcılara tahsis edilen coin miktarının azaltılması gibi faktörler yer alıyor.

Bu kuralların geçen yılın sonlarına doğru uygulamaya konulduğu ve o tarihten bu yana listelenen her projeye uygulandığı düşünülüyor.

Açıklanan ayrıntılara göre Binance, listelediği altcoin projelerine en az 1 yıllık bir kilitleme süresi uygulamayı tercih etti. Bu süre zarfında, altcoin’in belirli bir miktarı “akıllı sözleşme” adı verilen bir yazılımda kilitlenecek ve transfer için erişilemez olacak.

Bu hamle, ani satışlar ve fiyat dalgalanmalarından kaynaklanan yatırımcı kayıplarını önlemeyi amaçlıyor. Buna ek olarak Binance, bazı kripto projelerinden depozito da talep ediyor. Bu, projenin yükümlülüklerini yerine getirememesi durumunda Binance’in yatırımcıları korumak için teminata sahip olmasını sağlar. Bu adımlar, yatırımcı güvenliğini artırmayı ve Binance’i düzenlemelerle daha uyumlu hale getirmeyi amaçlıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir