Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.872
% 1.11
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.872
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Binance, BOME’ u Listeleyeceğini Duyurdu!

Binance‘ten yeni listeleme duyurusu geldi. Kripto para borsası Binance kendi blog sitesinden Book of Meme’i (BOME) listeleyeceğini kullanıcıları ile paylaştı. Kripto para piyasasının yükseliş sinyallerinden biri olan memecoin furyası tam gaz devam ediyor.

Birçok memecoin geçtiğimiz haftalarda ciddi kazançlar yaparken, yeni memecoin’ler de listelemelerdeki yerlerini aldılar. Listelemeye son katılan memecoin olan Book of Meme (BOME) Binance‘te listeleniyor. Binance yaptığı açıklamada BOME’un bugün itibariyle Türkiye saati ile 15.30’da listeleceğini aktardı.

BOME, listelemesiyle birlikte kullanıma sunulacak pariteler arasında Türk Lirası da yer alacak. Bununla birlikte 4 yeni işlem paritesi kullanıcılar ile buluşacak, onlar ise şu şekilde: : BOME/BTC, BOME/USDT, BOME/FDUSD ve BOME/TRY. Bununla birlikte açıklamada TRY’nin bir fiat listeleme olacağı herhangi bir kripto parayı temsil etmediği de kullanıcılara not olarak düşüldü.

Book of Meme (BOME) Nedir?

Solana’da bir memecoin ve memleri bir araya getirerek web3 kültürünü yeniden tanımlamaya hazırlanan deneysel bir proje, sürekli gelişen meme kültürünü dijital bir özet içinde özetlemeye çalışmaktadır.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir