Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.858
% 1.46
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.858
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Binance, Binance Labs ile Bağlarını Kopardı

Binance Labs

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’ın yatırım kolu Binance Labs, sessiz sedasız bir şekilde ayrılıp bağımsız bir kurum haline geldi.

Binance Labs Bağımsızlığını İlan Etti

Bloomberg’in haberine göre, kripto para borsası devi Binance, 10 milyar dolarlık fon büyüklüğüne sahip yatırım kolu Binance Labs’ı sessiz sedasız bir şekilde bu yılın başlarında ayrıldı. Bu ayrılık, Binance’ın geçen yıl CEO’su Changpeng “CZ” Zhao’nun istifa etmesinden bu yana yeni CEO Richard Teng’in dört aylık görev süresindeki en önemli gelişmelerden biri olarak görülüyor.

Binance Labs’ın web sitesinde, “Binance Labs bağımsız bir girişimdir ve Binance Grubu’nun bir parçası değildir. Aynı zamanda Binance Grubu tarafından işletilen hiçbir işletmede yer almaz (Binance kripto para borsası dahil). Binance Labs, Binance ticari markasını kullanmak için Binance’tan lisans almıştır ancak Binance Grubu ile başka bir ilişkisi yoktur.” ifadeleri yer alıyor.

Binance Labs ile Binance Artık Ayrı İşliyor

Bunun yanı sıra, bir Binance Labs sözcüsüne göre, kurum Binance grubu ile bazı bağlarını da kopardı. Sözcü, Binance Labs çalışanlarının artık Binance çalışanlarına kıyasla ayrı sözleşmelere ve sistemlere sahip olduğunu belirtti. Bu yeni hareket, Binance destekli blokzinciri BNB Chain’e oldukça benziyor.

Binance Labs Yatırım Direktörü Alex ise şunları söyledi:

“Birincil hedefimiz projeleri belirlemek ve onlara yatırım yapmak. Bu durum kuruluşumuzdan bu yana, 2018’de bir ekip olarak başladığımız günden beri odağımızdı ve değişen bir şey yok.”

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir