Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.957
% 2.50
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.957
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Avalanche Vakfı, Portföyündeki Memecoin’leri Açıkladı

Avalanche ağın

Avalanche Vakfı, “Topluluk Coinleri” programı kapsamında elinde bulundurduğu ilk beş memecoin’i açıkladı.

Avalanche Vakfı’nın “Web3 yaratıcılarını destekleme” programı kapsamında Coq Inu, Gecko, Kimbo, NoChill ve Tech gibi popüler memecoin’leri portföyüne eklendi.

Vakıf, geçen yıl Avalanche ağında işlem gören topluluk coinleri satın alma planlarını duyurmuştu. Seçilen memecoin’ler, Vakfın belirlediği kriterlere göre sıkı bir seçim sürecinden geçirildi ve “yüksek topluluk değeri” önceliklendirildi.

Avalanche Vakfı yaptığı açıklamada, sahip oldukları her bir memecoin’in, topluluk coin projeleri için belirledikleri uygunluk kriterlerine uyduğunu vurguladı.

Avalanche Vakfı, topluluk coinleri portföylerini genişletme potansiyelinin olduğunu ima etti. Şu anda gelecekte portföye dahil edilebilecek farklı bir token standardı olan ERC-404 token’larını değerlendiriyorlar. Ayrıca, topluluk coinleri için seçim kriterlerini değiştirme ve mevcut portföylerini gelecekte ayarlama ihtimalinden de bahsettiler.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir