Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.312
% 2.38
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.312
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Binance Kripto Çekim İşlemi Nasıl Gerçekleştirilir ?

Kripto paralarla ilgili işlemlerinizin ardından Binance borsasından elde ettiğiniz kazançları çekmek istiyorsanız, aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz.

  • Binance Hesabına Giriş Yapın: Binance hesabınıza kullanıcı adı ve şifrenizle giriş yapın.Binance Para Çekim İşlemi Nasıl Gerçekleştirilir ?
  • Hesap Bakiyenizi Kontrol Edin: Ana ekranın sağ alt köşesinde bulunan “Cüzdan” bölümüne gidin ve bakiyenizi kontrol edin.

  • Para Çekim Sayfasına Gidin:Cüzdan” bölümünden “Çekim” (Withdraw) seçeneğine tıklayın.

  • Kripto Varlık Seçimi: Çekmek istediğiniz kripto varlığı seçin. Örneğin, Bitcoin, Ethereum veya başka bir kripto para birimi.

  • Cüzdan Adresi ve Miktar Bilgisi: Çekim yapmak istediğiniz kripto varlığı ve miktarını seçtikten sonra, hedef cüzdan adresinizi girin.
  • Kriptonun yatırılmasını istediğiniz adresi yapıştırın ve seçimini yapın. Ağı lütfen dikkatle seçin ve seçtiğiniz ağın, fonları yatırmak istediğiniz platformun ağıyla aynı olduğundan emin olun. Yanlış ağı seçerseniz fonlarınızı kaybedebilir ve kurtaramayabilirsiniz.
  • Güvenlik Adımları: Güvenlik nedeniyle, çekim işlemi için onay adımlarını takip edin. E-posta doğrulama veya iki faktörlü kimlik doğrulama gibi.

Binance Para Çekim İşlemi Nasıl Gerçekleştirilir ?

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir