Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.755
% 2.05
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.755
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

İki Önemli Kripto Şirketi, İş Birliğine Başlıyor!

İki Önemli Kripto Şirketi, İş Birliğine Başlıyor!

Fireblocks platformu, dijital varlıkların taşınması, depolanması ve ihraç edilmesi için altyapı sağlayan bir platform, İngiltere merkezli kurumsal kripto borsası Zodia Markets ile bir iş birliği içinde. Bu iş birliği, şirketler arasında sınır ötesi ödemelerin geliştirilmesine yönelik.

Basın açıklamasına göre, bu iş birliği sayesinde şirketlerin geleneksel fiat para birimi yöntemleri yerine stablecoin‘ler aracılığıyla daha hızlı fon transfer etmeleri sağlanacak. Entegrasyon, Zodia’nın dijital varlık karşısında geleneksel döviz piyasası yürütümüne (özellikle gelişmekte olan piyasalara odaklanarak) ve Fireblocks’un eşler arası stablecoin işlemleri için platformunu kullanacak.

Fireblocks’un başkan yardımcısı ve iş lideri Richard Astle, “Uzun bir süredir, ağımızdaki kullanıcıların stabilcoin’leri değer transferi için hızlı ve maliyet etkin bir yol olarak benimsediğini gözlemliyoruz,” dedi. “Küresel bir kuruluş olarak, non-USD giriş/çıkış rampalarının genişlemesi de artıyor, bu da bu iş birliğini Zodia Markets ile sadece değer önerisinde eşsiz kılmakla kalmıyor, aynı zamanda FX’i zincir üstüne getirmenin başlangıcını işaret ediyor.”

Zodia Markets, Standard Chartered’ın risk sermayesi birimi tarafından desteklenmektedir ve şirketlere ve büyük kurumlara dijital varlık ticareti sunmaktadır.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için buraya tıklayarak bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir