Kriptolar:
29536
Bitcoin:
$63.855
% 7.97
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.64
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 5.56
Korku & Açgözlülük:
48 / 100
Bitcoin:
$ 63.855
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Solana (SOL) Fiyatı 170 Doları Aştı: İşte Ralliyi Tetikleyen Sebepler

Solana’nın yerel token’ı SOL’un fiyatı kısa süre önce 170 dolar sınırını aşarak tüm dikkatleri üzerine çekti. İşte bu yükselişin arkasındaki temel nedenler.

Son dönemde heyecan verici bir kripto piyasası boğa koşusunun başlamasıyla birlikte Solana, 24 saat içinde neredeyse %10’luk bir artış kaydetti.

Topluluğun son dönemdeki gelişmeleri ve zincir içi metrikler de SOL’ün kripto para piyasasında yükseliş eğilimini destekliyor.

SOL’un Boğa Piyasasına Girmesinin Ana Sebepleri

Artan Balina Hareketleri

Whale Alert verilerine göre, son birkaç gündür SOL çevresinde önemli balina hareketlerine işaret ediyor. Zincir içi balina hareketlerindeki bu artış, boğa piyasası duygularının yükselişiyle birlikte geldi.

Türev Verileri Yükseliş Trendini Gösteriyor

Coinglass türev verileri, piyasada token için kayda değer bir yükseliş eğilimi olduğunu gösteriyor, SOL’ün yükseliş eğilimini daha da güçlendiriyor. Token’ın açık pozisyonunda %15,33’lük bir artış ve ardından %20,10’luk bir hacim artışı ile birlikte SOL, token’ın önemli rallisine katkıda bulunan büyük bir para girişi ve yükselen piyasa aktivitesi yaşadı.

Solana’nın Son Gelişmeleri

Bugün X’te topluluğun paylaştığı gönderiye göre, ilk İsrail Şekeline endeksli stabilcoin BILS, Solana’daki token uzantıları kullanılarak piyasaya sürülecek. Bu durum, projenin yakın zamanda İsrail düzenleyicilerinden pilot programına devam etmek için onay almasıyla birlikte SOL’ün kripto para birimi girişimine olan iyimserliğini daha da artırdı.

Bütün bunlar, bugün daha geniş kripto para piyasasında görülen ralli ile uyumlu bir şekilde SOL için yükseliş ortamı oluşturdu.

Solana Fiyatında Artış

Haberin yazıldığı tarih itibariyle Solana fiyatı, son 24 saat içinde %12,50’lik önemli bir artış kaydetti ve şu anda 171,63 dolardan işlem görüyor. Piyasa değerinde %12,72’lik bir artış ve 24 saatlik işlem hacminde %23,72’lik bir yükseliş ile SOL token’ı yükseliş görünümünü daha da güçlendiriyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir