Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.866
% 2.02
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.866
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Memecoin Çıkaracağı İddiasıyla 7 Milyon Dolar Topladı!

Solana

Solana ağı üzerindeki memecoin furyası sürerken bir kullanıcı Solana‘da memecoin çıkaracağını söyleyerek kullanıcılardan para topladı. Kero mahlaslı bir X kullanıcısı memecoin çıkaracağını söyleyerek kullanıcılardan cüzdanına Solana (SOL) göndermesini istedi.

NFT sanatçısı olan Kero kullanıcılardan Solana göndermesini istemişti. Bununla birlikte kullanıcılara en az 1 SOL gönderme şartı koyan kullanıcı, beklemediği bir senaryo yaşadı. Cüzdan adresinde 2 saatte 7 milyon dolarlık Solana birikti. Gönderimi yapanların arasında kripto fenomenlerinin de bulunduğu Kero’nun ise ne yapacağı merak konusu.

Kripto para piyasasına yükselişine devam ederken Solana shitcoin’lerinde ise çılgınca yükselişler devam ediyor. Solana ağı üzerinde çıkarılan birçok memecoin yükselişler yaşıyor. Bunun yanı sıra birçok çıkan memecoin’de ise rugpull ile kullanıcılar mağdur olmakta.

Kero isimli bu kullanıcı da Solana ağındaki bu popülariteyi yakalayarak ağda memecoin çıkarma iddiasıyla birçok kullanıcının toplamda 7 milyon dolarlık SOL’una sahip. Kero’nun bundan sonra ne yapacağı ise merak konusu.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir