Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.997
% 0.80
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.997
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Ethereum Layer-2 Ağı TEN 30 Milyon Dolar Topladı

Şifrelemeyi vurgulayan şifreli Ethereum Layer-2 ağı TEN, en son finansman turunun ardından 30 milyon dolarlık bir token değerlemesine ulaştı.

TEN’in arkasındaki kuruluş olan Obscuro Labs, birkaç dilim halinde gerçekleşen fonlama ile 9 milyon dolarlık bir yatırım aldı. Kurucu ortak Gavin Thomas, yaklaşık 3 milyon dolar tutarındaki en son dilimin Aralık ayında tamamlandığını ve Obscuro’nun token değerlemesini 30 milyon dolara yükselttiğini açıkladı.

Finansman turu, Republic Crypto, KuCoin Labs, Big Brain Holdings, Magnus Capital ve DWF Labs’ın katılımıyla kurumsal blockchain firması R3 tarafından yönetildi. Bir sözcüye göre, özellikle R3 yatırım girişimine öncülük etti.

Thomas, fonlamanın token varantları ile gelecekteki öz sermaye (SAFE) için basit anlaşmalar olarak yapılandırıldığını açıkladı. Ayrıca, tartışmalı bir kuruluş olan DWF Labs’ın katılımının herhangi bir tartışmadan önce gerçekleştiğini ve bir piyasa yapıcı olarak rollerinin Obscuro’nun operasyonlarıyla ilgili olmadığını vurguladı.

“The Encrypted Network “ün kısaltması olan TEN, şifrelemeye odaklanan bir Ethereum Katman 2 çözümüdür. Geliştiricilere akıllı sözleşme bileşenlerini seçici olarak şifreleme ve diğerlerini halka açık tutma yetkisi verir.

TEN Nedir?

TEN’in temelini oluşturan teknoloji, sağlam gizlilik sağlayan ve Ethereum Sanal Makinesinin şifrelenmiş bir ortamda yürütülmesini sağlayan güvenli enklavlara dayanmaktadır. Bu yaklaşım akıllı sözleşmeler, merkeziyetsizlik, ölçeklenebilirlik ve şifrelemeyi aynı anda sunar.

TEN’in ayırt edici özelliği, onu sırasıyla sıfır bilgi kanıtları ve tamamen homomorfik şifrelemeden yararlanan Aztec ve Fhenix gibi gizlilik odaklı ağlardan ayıran güvenli enklavları kullanmasında yatmaktadır.

TEN, güvenli enklavları benimseyerek zincir üzerinde oyun, merkezi olmayan finans, gerçek dünya varlıkları ve kurumsal kullanım durumları dahil olmak üzere çeşitli sektörlerde devrim yaratmayı amaçlamaktadır. Bu yenilik, Ethereum’a benzer bir kullanıcı ve geliştirici deneyimini korurken, blok zinciri ortamındaki olasılıklar alanını genişletmeyi vaat ediyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir