Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.363
% 2.38
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.363
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Binance’ten BOME İçin “İnsider Trading” İddialarına Açıklama!

Binance, son günlerde BOME için sosyal medyada dolaşan “İnsider Trading” iddialarına yanıt verdi. Yapılan açıklamada, iddiaların hedefi olan kişinin Binance ile herhangi bir ilişkisinin olmadığı belirtildi.

Binance, BOME listelemesinden hemen önce, borsadan 2.3 milyon dolarlık Solana çeken ve SOL token’ları ile BOME satın alan bir kişi hakkında ortaya atılan iddialara ilişkin bir açıklama yaptı. Borsa, konuyla ilgili bir soruşturma başlattığını ve şu ana kadar elde ettiği sonuçlara göre bu kişinin Binance ile herhangi bir bağlantısının olmadığını belirtti.

Söz konusu kişinin 0.0074 dolarlık bir fiyattan BOME token satın aldığı ve daha sonra fiyatın 0.026 dolara kadar yükseldiği bildirildi.

Binance’den yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

“Son günlerde ‘BOME’de İnsider Trading‘ olarak adlandırılan bir olay hakkında bazı tartışmaların olduğunu fark ettik. Bu konuyu ciddiye alıyor ve bazı verilere dayanarak hemen bir iç soruşturma başlattık. Ön soruşturma sonuçlarımıza göre, iddialarla adı geçen kişinin Binance ile hiçbir ilişkisi bulunmamaktadır. Gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz. Gerçeklerin şeffaf bir şekilde ortaya çıkması için bu tür açıklamaları yapmaya devam edeceğiz.”

RONIN İçin Benzer Bir Tartışma Yaşanmıştı

Hatırlanacağı üzere, şubat ayında Binance borsası RONIN token’ını listeleyeceğini duyurmuş ve duyurudan kısa bir süre sonra fiyatta sert bir düşüş yaşanmıştı. Bu durum, içeriden bilgi sahibi olanlar olduğu ve liste duyurusuyla ilgili bazı satışların yapıldığı iddialarının ortaya çıkmasına neden olmuştu.

Binance, RONIN’in listelenmesinin ardından, listeleme konusunda daha dikkatli olunacağını ve gerektiğinde belirtilen saatlerin ve günlerin değiştirilebileceğini hatta listelemenin ertelenebileceğini veya iptal edilebileceğini belirtmişti.

Ayrıca, bu tür konularla ilgili bilgi sağlayanlara 100 bin ila 5 milyon dolar arasında ödül verileceği ve bilgi sağlayanların kimliklerinin gizli tutulacağı açıklanmıştı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir