Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.589
% 1.21
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.589
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Solana Meme Coin Slerf Nedir, Nasıl Satın Alınır?

Solana tabanlı meme coin projesi Slerf, proje geliştiricisinin yaptığı büyük bir hata nedeniyle yatırımcılarına 10 milyon doların üzerinde kayıp yaşattı. Peki, Slerf coin nedir, nasıl satın alınır?

Solana Meme Coin Slerf Nedir?

Solana’nın meme coin projesi olan Slerf, proje geliştiricisinin neden olduğu büyük bir kazadan dolayı ön satış yatırımcıları için 10 milyon dolarlık zarara yol açtı.

Kripto yatırımcıları için şok edici bir döneme dönüşen olaylar zincirinde, Solana tabanlı meme coin projesi Slerf büyük bir felakete uğradı. Proje geliştiricisinin neden olduğu bir kaza sonucunda Slerf’in ön satış yatırımcıları için 10 milyon doları aşan zarara neden oldu.

Projenin geliştiricisi yakın zamanda X’te yanlışlıkla token arzının büyük bir kısmını yaktığını açıkladı. Bu, likidite sağlama (LP) ve airdrop dağıtımı için belirlenen Slerf varlıklarını barındırıyor. Slerf projesinin, hesabı HdENn8…HgNAsF tarafından belirlenen, 50.000 SOL ve 10 milyon doların üzerinde fon toplamasının ardından gerçekleşti.

Ancak, geliştirici LP tokenlarını ve airdrop için ayrılan 500 milyon SLERF tokeninin tamamını yanlışlıkla yakıldığını açıkladı. Ayrıca, minting haklarının iptal edilmesi nedeniyle kaybı telafi etme çabalarının boşa çıktığı belirtildi.

Derin üzüntü ve sıkıntılarını ifade eden geliştirici, neden olduğu telafi edilemez zarar için özür diledi. Durumu düzeltme çabalarına rağmen, yeni tokenlerin basılamaması ön satış yatırımcılarının ne token alarak ne de Solana iadeleri alarak yatırımlarını geri alamamasına neden oldu.

Topluluğun endişelerini ele almak için Slerf ekibi X Spaces oturumunda toplandı. Takım üyesi Slorg, durum karşısında derin üzüntüsünü ifade ederek, ileride ne yapılacağı konusunda belirsizlik yaşadıklarını belirtti.

Slerf Nasıl Satın Alınır?

Poüler Solana meme coin Slerf MEXC, Gate.io, HTX, LBANK, BITRUE, BITMART, BITGET gibi merkezi borsalarda listeleniyor. Bu borsalardan alım-satım yapabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir