Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.545
% 0.76
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.545
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Şifreli Gönderilerle Kripto Spekülasyonları!

Kripto Spekülasyonları

Şifreli gönderilerle kripto spekülasyonları; X yani eski adıyla Twitter’da oluşturulan gönderilerin ve fotoğrafların bazıları anlam taşımaktadır. Ancak son paylaşılan bir kaç gönderi dikkat çekiyor.

X üzerinde oluşan kripto topluluğu düşünceli durumda bu duruma yol açan ise Ripple’ın baş teknoloji sorumlusu. X’deki şifreli gönderileri nedeniyle topluluğu anlaşılması güç bir duruma soktu.

Şifreli şekilde gönderilen bir kaç tane gönderi bulunuyor bunlardan ilki Ripple’ın baş teknoloji sorumlusu David Schwartz tarafından yapıldı. Bir nilüfer yaprağının üzerinde oturan ve her iki yanında bir nilüfer çiçeği bulunan bir kurbağanın resmini yayınladı.

Bu paylaşım pek bir anlam içermiyor gibi dursada XRP meraklılarının ilgisini çekti. XRP meraklıları, “Bunun dönüştürücü bir XRP fiyatına dönüşmesini umuyoruz.” ve “Büyük bir sıçrama veya bir değişim öngörüyoruz.” gibi duygularını dile getirdiler. Gönderinin altına  Juan Martinez  “Aramıza hoş geldiniz efendim” şeklinde bir yorum yaptı. Aynı zamanda yorumunun altına da PondX logolu iki kurbağanın ayda olacak şekilde resmini bıraktı.

Şifreli gönderilerle kripto spekülasyonları adı altında oluşturulan başka bir gönderiyi ize bizzat X (Twitter)’in resmi sayfası yaptı.

Bir telefon görüşmesine cevap veren bir köpeğin meme’ini paylaşan gönderi, kripto üzerinde Dogecoin’e etki etti. Gönderide belirli ayrıntılar bulunmasa da bazı Dogecoin yatırımcıları, Elon Musk ile bağlantılı olan X’in muhtemelen Dogecoin’in platformda benimsenmesini araştırdığından şüpheleniyor. Unutmayalım ki bu ve buna benzer spekülasyonların geçmişte de dolaştığını belirtmekte fayda var. Bu spekülasyonlara karşı dikkatli olmalıyız.

Ancak bazı kullanıcılar bu durumu yeni bir sesli arama özelliğine işaret ettiğine inanıyor. X kullanıcısı olan Alx,  X’te sesli arama özelliğinin yakında olup olmayacağı hakkında yaptığı yoruma X tarafından net bir yanıt alamadı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir