Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.890
% 2.31
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.890
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Roblox XRP İddiasını Yalanladı!

Yapılan açıklamaya göre; BitPay yönetimi verdikleri açıklamanın yanıltıcı olduğunu kabul ederek geri çekti. Roblox XRP iddiasını yalanladı. Roblox’un ifadesine göre, Xsolla ile Roblox arasında bir iş birliği bulunuyor. Ancak Roblox hala Bitcoin veya XRP gibi kripto paraları ödeme yöntemi olarak kabul etmiyor.

Roblox XRP iddiasını yalanladı. Ardından bugün yapılan açıklamaya göre Xsolla ve BitPay, oyun içi alışverişlerde Ripple’ın kripto parası XRP’yi kullanıma sundu. BitPay’in duyurusuna göre, aylık 200 milyonun üzerinde aktif oyuncusu bulunan Roblox, ödeme yöntemleri arasına XRP’yi de ekledi.

Roblox’taki oyun içi ödemeleri yöneten Xsolla, artık ödeme seçenekleri içerisine XRP’yi ekledi. Kripto para cüzdanlarıyla bağlantı kurma ise BitPay aracılığı ile yapılmasına karar verildi.

Roblox XRP İddiasını Yalanladı
BitPay açıklamasına göre; Xsolla, bundan sonra SMITE ve Roblox gibi oyunları için BitPay aracılığıyla XRP’yi de ödeme yöntemi olarak kabul ediyor.

Roblox, Windows, macOS, Android ve iOS gibi platformlarda erişilebilen bir oyun olup aylık 200 milyondan fazla kullanıcıya sahiptir. Yılın ilk çeyreğinde, Roblox oyuncuları oyun içi harcamalar için 773 milyon dolar harcadılar.

2014 yılında Bitcoin’i kabul etmeye başladığında, Xsolla ve BitPay arasındaki iş birliği temellendi. Eylül 2023’te ise BitPay ve Xsolla, tüccarlar ve tüketiciler için PayPal’ın stabilcoin’i olan PayPal USD (PYUSD) hizmetini sunmaya başladı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Roblox XRP İddiasını Yalanladı!” te bir düşünce

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir