Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.847
% 1.18
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.847
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Novogratz, ‘Bitcoin ETF’si Bu Yıl Onaylanacak!’

Galaxy Digital Holdings CEO’su Michael Novogratz, spot Bitcoin Etf’sinin bu yılın sonuna kadar onaylanacağından emin.

Novogratz, bir röportajında “Onaylanacak” dedi. “Bunun bu yıl, 2023’te gerçekleşeceğini düşünüyoruz.”

Spot Bitcoin ETF’sini onaylanması, özellikle Grayscale Investments’ın Ağustos ayında ABD Temyiz Mahkemesi’ndeki üç yargıcın Sec’in teklifini yeniden gözden geçirmesi gerektiğine karar vermesiyle birlikte mahkemeyi kazanmasının ardından artıyor.

Sec’in artık bu karara itiraz etmesi beklenmiyor fakat henüz ne olacağı kesinleşmiş değil.

Röportajda muhabir Novogratz’a argümanının neden mantıklı olduğu ve sadece temenni olmadığının somut nedenlerini belirtmesini istedi.

Novogratz son mahkeme kararına atıfta bulunarak;

SEC mahkemede kaybetti… hakim dedi ki, ‘SEC hakkında ne diyorsunuz? Vadeli bir ETF’niz var ve nakit ETF’niz olamayacağını söylüyorsunuz. Bu entelektüel olarak sıfır mantıklı.” Söz konusu. “Bu SEC’i geri adım attırıyor.”

Eğer Ceo haklı çıkarsa Invesco ile spot bitcoin ETF başvurusunda ortaklık kuran firmasına kesinlikle fayda sağlayacaktır.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Baskı Artıyor

Geçtiğimiz ay kanun yapıcılar, kararın ardından SEC Başkanı Gary Gensler’e spot Bitcoin ETF’sini onaylamasını, spot bitcoin ETF’sinin, bitcoin’e erişimi daha şeffaf ve güvenli hale getirerek yatırımcı korumasını artıracağını savundu.

Novogratz, “Amerikan halkı bunu istiyor” dedi. “Dünyanın en büyük varlık yöneticisi BlackRock kamuoyuna ‘Bunu halledeceğiz’ diyor.

Fakat Sec başkanı Gary Gensler’in yaptığı açıklamada henüz kesin birşey olmadığını ve spot bitcoin ETF’nin hala incelendiğini söyledi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir