Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$63.040
% 0.98
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 63.040
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

SEC Başkanı, Bitcoin White Paper’ının 15. Yılını Kutladı

Bitcoin, SEC, Gary Gansler, SEC Başkan, Bitcoin whitepaper, bitcoin haberleri

SEC Başkanı Gary Gensler, X platformundaki hesabında Bitcoin’in beyaz kağıdının 15. yıl dönümünü kutladı ve Satoshi Nakamoto’yu da anmadan geçmedi.

Bugün, Amerika Birleşik Devletleri Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) Başkanı Gary Gensler, Bitcoin’in beyaz kağıdının 15. yıl dönümünü kutlamak için X (Twitter) üzerinden bir mesaj paylaştı. Gensler, 2021 yılında Başkan Biden tarafından SEC Başkanı olarak atanmasının ardından, gizemli yaratıcı Satoshi Nakamoto tarafından yazılan orijinal Bitcoin beyaz kağıdının yayınlanışını kutladı ve mesajında şunları yazdı:

“Eğer Satoshi Nakamoto, Halloween için Satoshi Nakamoto olarak gitseydi, onu tanır mıydık? Kripto dünyasının başlangıcını yapan Satoshi’nin ünlü beyaz kağıdının 15. yıl dönümü kutlu olsun.”


İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!


ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu Başkanı’nın Bitcoin beyaz kağıdını kutlaması, SEC’in yakın bir zamanda çeşitli spot Bitcoin ETF başvuruları hakkında kararlar vermek zorunda olması nedeniyle Bitcoin meraklıları ve yatırımcıları arasında merak ve tartışma yarattı. Özellikle 10 trilyon dolarlık varlık yöneticisi BlackRock gibi dünyanın önde gelen finans kurumları, bu ürünün onayını alabilmek için ülkenin ilk başvurularını yapmayı umuyorlar.

Bitcoin beyaz kağıdının 15. yıl dönümü, finans ve teknoloji alanında yeni bir çağın başlangıcını işaret etmektedir. Bitcoin, o zamandan bu yana geleneksel finans sistemlerine meydan okuyarak, bugün itibarıyla 670 milyar doların üzerinde piyasa değeri kazanmış ve bir ulusal para birimi haline gelmiştir.


İlginizi Çekebilir: Bakan Mehmet Şimşek, Kripto Varlıklarla İlgili Konuştu!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version