Shiba Inu Kaç Dolar?



Shiba Inu

SHIB

24 Saat Hacim
Yükleniyor…

Arz
Yükleniyor…

Market Hacmi
Yükleniyor…

Shiba Inu Nasıl Alınır Bilmiyor musun?

Yükleniyor…
1 Shiba Inu Kaç TL?

1 Shiba Inu (SHIB) = Yükleniyor…

1 Shiba Inu Kaç Dolar?

1 Shiba Inu (SHIB) = Yükleniyor…

1 Shiba Inu Kaç Euro?

1 Shiba Inu (SHIB) = Yükleniyor…

Shiba Inu (SHIB) Hakkında

Merkeziyetsiz bir kripto para olan Shiba Inu Inu (SHIB), 2020 yılında Ryoshi rumuzunu taşıyan bir kişi tarafından hayata geçirildi.

Ethereum ağında oluşturulan SHIB, direkt olarak Dogecoin’e benzer bir token olarak düşünülebilir. SHIB, tıpkı diğer ERC-20 tokenları gibi, akıllı sözleşme teknolojilerini kullanmaya uyarlanmadı ve geçerliliği herhangi bir dış entiteye bağlı değil. Ancak, kullanıcıları arasında hızlı ve güvenli bir şekilde aktarılabilir.

SHIB, köpek temalı birçok kripto para arasında yer alırken, Dogecoin’in aksine kendi Shiba InuSwap adı verilen bir eko-sistem geliştirmiştir. Shiba InuSwap ekosistemi, şu anda iki token, LEASH ve BONE, içermektedir.

LEASH, önceleri esnek arzdaki (rebase) bir tokenydi, fakat geliştiriciler potansiyelini daha iyi anlayabilmek adına bu özelliğini sonlandırdı. Yeni özellikler ve ödülleri Shiba InuSwap üzerinde sunulurken, toplam LEASH arzının 107.646 olduğunu belirtmek gerekir.

BONE ise, Shiba Inurmy’nin en yeni girişimi olan Doggy DAO’da sunulan önerilere oy verme yeteneği sağlayan bir yönetişim tokenidir. BONE’un toplam arzının 250

Shiba Inu Özellikleri

Shiba Inu Fiyatı

Yükleniyor…








Yükleniyor…%

Shiba Inu Piyasa Değeri

Yükleniyor…








Yükleniyor…%

Shiba Inu Hacim

Yükleniyor…

Kripto Sıralaması

Yükleniyor…

Shiba Inu Toplam arzı

Yükleniyor…

Shiba Inu Maks. Arzı

Yükleniyor…

Tam Seyreltilmiş Piyasa değeri

Yükleniyor…

1 Shiba Inu Serbest piyasada Ne Kadar?

Shiba Inu Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Kaç tane SHIB tokeni vardır?

SHIB, 1 katrilyon arz ile başlamıştır, bunların yarısı UniSwap’ta kilitlenmiş, diğer yarısı Ethereum’un kurucularından Vitalik Buterin’e yakılmıştır.

An itibarıyla, toplam 1 katrilyon arz ile dolaşımda 497 trilyon SHIB tokeni bulunmaktadır.

Vitalik Buterin, toplam arzın % 40’ını ölü bir cüzdana yakmak suretiyle tarihteki en büyük kripto para bağışlarından birini yaparak SHIB tokeninin uzun vadeli başarısını ve istikrarını sağlamıştır.

SHIB Nasıl Satın Alınır?

SHIB tokenleri Binance’te doğrudan bir kredi veya banka kartı ile satın alınabilir. Ayrıca Binance Borsası’nda SHIB karşılığında diğer kripto para birimlerini takas da edebilirsiniz. Daha fazla bilgi için SHIB Nasıl Satın Alınır? rehberimizi okuyun.

Shiba Inu Haberleri

Yükleniyor…

Shiba Inu Dönüştürücü

SHIB

=
USD

EUR

TRY

Son Videolar
Yükleniyor…

Diğer Kripto Paralara Göz Atın

Yükleniyor…