Kriptolar:
29677
Bitcoin:
$61.856
% 2.02
BTC Dominasyonu:
%53.9
% 0.56
Piyasa Değeri:
$2.30 T
% 1.88
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 61.856
BTC Dominasyonu:
% 53.9
Piyasa Değeri:
$2.30 T

Esquire Bank Yapay Zeka Entegrasyonunda Gözetimden Yana

Esquire Bank

Esquire Bank, yapay zeka entegrasyonu sırasında teknik beceri yerine hayati düşünceye odaklanıyor. Maliyetleri düşürmek için karar alma süreçlerinde yapay zekayı tercih eden kuruluşların sayısı artarken, Esquire Bank’ın İnovasyondan Sorumlu Başkanı Kyall Mai, insan gözetiminin çok önemli olduğunu söylüyor.

Esquire Bank’ın duruşu, çok fazla makine iletişiminin yaratıcı zekayı, eleştirel düşünceyi ve muhakemeyi bozabileceği yönündeki endüstri endişesini temsil ediyor. Makine öğrenimi çalışanları tanısal ve yapay iş hedeflerini harmanlamalı ancak aynı zamanda doğru ve yanlış arasında ayrım yapabilmeli, mantığa bağlı kalmalı ve yenilikleri kullanabilmelidir.

Esquire, üretici, öngörücü ve diğer yapay zeka tekniklerini benimser. Hepsinde insanlığı vurgular. Mai, insan muhakemesinin yapay zeka güdümlü içgörüleri artırması gerektiğini düşünürken, öngörücü yapay zeka ile tüketici deneyimini ve kişiselleştirmeyi geliştiriyor.

Esquire, yapay zekayı otomasyonun ötesinde kullanıyor. Yapay zeka, teknoloji-iş dünyası bağlarını teşvik ediyor. Esquire, idari kodlamanın basitleştirilmesinde yapay zekadan yararlanıyor. Bu, çalışanları ayrıntılı çalışmalardan ve stratejik hedeflerden kurtarıyor.

Esquire’ın cesur vizyonuna yapay zeka entegrasyonu sayesinde banka, gelişmelere ayak uydurabiliyor ve diğer tüm yapay zeka araçlarından daha üstün eleştirel düşünme ve muhakeme yeteneğini sürdürebiliyor. Esquire Bank’ın insan gözetimi yaklaşımı yapay zekanın yetenekleri arttıkça yapay zeka kullanan kuruluşlar için daha da uygun hale gelecek.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir