Kriptolar:
29659
Bitcoin:
$61.370
% 0.50
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.03
Piyasa Değeri:
$2.26 T
% 0.79
Korku & Açgözlülük:
53 / 100
Bitcoin:
$ 61.370
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.26 T

Kriptonun Kalbi Blockchain Life ile Dubai’de Atıyor!

Blockchain

Kriptonun kalbi, 17 Nisan tarihinde, Dubai’de, 12.’si düzenlenen Blockchain Life ile attı. Etkinlik, Dubai’de meydana gelen olağanüstü fırtınaya rağmen, etkileyici bir sayı olan 10.162 katılımcı ile sona erdi.

Blockchain Life etkinliği boyunca kripto topluluğu, tartışmalara girdi, değerli bağlantılar kurdu ve önemli anlaşmalar yaptı. Forum sahneleri, Binance, Chainlink, Tron, Bybit, OKX, DFINITY, Ledger, Animoca Brands, Ton, Cardano, Singularity Net, LayerZero, Tether, Ripple, Trust Wallet gibi 160’tan fazla tanınmış konuşmacı ve endüstri liderini ağırladı.

Kriptonun Kalbi Blockchain Life ile Dubai'de Atıyor!

Kripto şirketlerinin 133 standı ile 2024’ün en büyük Web3 fuarı haline geldi. OKX, HTX, Bybit, Bitget, BingX, Listing.Help ve Uminers gibi büyük şirketler hizmetlerini, ürünlerini ve ekiplerini sundu. Bu, katılımcılara ekosistemde önemli rol oynayan en son teknolojilere ve yeniliklere yakından bakma fırsatı sundu.

Etkinliğin sonu olarak, katılımcılar dünyanın en önemli kulüplerinden birinde kutlanan eğlence etkinliği ile ödüllendirildi. Sektörün önde gelen isimleriyle resmi olmayan bağlantılar kurma fırsatı, hepsi dahil bir formatta gerçekleşti. Etkinliğin vurgusu, uluslararası tanınan Alan Walker’ın canlı konseriydi. Alan Walker, şarkılarıyla, 1.400’den fazla katılımcıyı büyüleyerek etkinliğin etkileyici bir eğlence kattı.

Kriptonun Kalbi Blockchain Life ile Dubai'de Atıyor!


Blockchain Life’ın 13.’sü Ekim Ayında Gerçekleşecek!

İleriye baktığımızda, Blockchain Life’ın 13.’sü 22-23 Ekim 2024 tarihlerinde Dubai’de Festival Arena’da düzenlenecek ve katılımcılara başarılarını vurgulama ve gelecekteki başarıları için temel atma fırsatları sunacak.

Yaklaşan Blockchain Life etkinliğinin indirimli biletleri şu anda satışta! Siz de buraya tıklayarak indirimli biletlere ulaşabilirsiniz.

Blockchain Life'ın 13.'sü Ekim Ayında Gerçekleşecek!


Coin Mühendisi Katıl üyesi olarak ayrıcalıklardan yararlanabilir, Gönülden destek seçeneği ile özel Telegram grubumuza dahil olabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir