Kriptolar:
29515
Bitcoin:
$59.343
% 2.91
BTC Dominasyonu:
%52.6
% 0.26
Piyasa Değeri:
$2.20 T
% 1.96
Korku & Açgözlülük:
43 / 100
Bitcoin:
$ 59.343
BTC Dominasyonu:
% 52.6
Piyasa Değeri:
$2.20 T

Pulsr: Web3’te NFT Keşfinin Yeni Yüzü

Pulsr, Web3’ün önde gelen NFT dağıtık keşif ekosistemidir. Zincir üstü yaratıcıları ve koleksiyoncuları, internetin bir sonraki evrimine bağlayarak NFT dünyasında çığır açmayı hedefliyor.

Pulsr Nedir?

Pulsr, yeni nesil yaratıcılar, koleksiyoncular ve NFT platformları için Web3’te daha insan merkezli bir NFT keşif yaklaşımı oluşturmayı amaçlıyor. Bu bağlamda Pulsr, son teknoloji araştırmalarına, tasarımına, kültürüne, sistemlerine, ürünlerine ve hizmetlerine önem veriyor.

Pulsr NFT’leri bu bağlatıya tıklayarak mint’leyebilirsiniz.

Pulsr Vakfı, 100 milyon $’lık PULSR tokenının önümüzdeki 4-5 yıl içerisinde Pulsr Vakfı ekosistemi genelinde erişilebilir hale geleceğini duyurdu.

Pulsr Tokenonomik

Vakıf, tokeni $PULSR’yi 2024 yılının ikinci çeyreğinin başında piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

Pulsr

Topluluk ve İlk Jeton Dağıtımı (TGE) için ayrılan jetonların %58’i, TGE’nin tamamlanmasından sonraki bir yıl içerisinde erişime açılacaktır. Bu miktarın %20’si TGE sırasında açıldı. Geri kalan %38’i ise Pulsr’ın “Pulsarians” profil fotoğrafı (pfp) koleksiyonu ve topluluk ortaklık kampanyaları yoluyla dağıtılacaktır.

Pulsr’ın Yapay Zeka Destekli NFT Arama Motoru

Pulsr’ın NFT Arama Motoru yapay zekayı iki şekilde kullanıyor:

Arama deneyiminizi anahtar kelimelerin, isimlerin ve cüzdanların ötesine taşımak.

Yapay zeka ile oluşturulan SEO sunarak NFT’lerin Web3 ekosisteminde doğal olarak görünürlüğünü artırmak.

Pulsr’ın yapay zeka destekli arama motoru, sanat, müzik, fotoğraf, moda, metaverse yaratımları, e-oyunlar, üyelikler ve daha fazlasını içeren çeşitli zincirlerden, farklı multimedya ve sanatsal ortamlardan NFT’leri destekliyor. Pulsr’ın arama motoru, zevkinize göre seçilmiş şaşırtıcı arama sonuçları sunar ve sizi pazar yeri toplayıcısı aracılığıyla yaratıcılar ve koleksiyoncularla buluşturur.

Pulsr Ücretsiz mi?

Pulsr herkese ücretsiz ve açıktır. Pulsr’ın küratörlük özellikleri, çok zincirli koleksiyonunuzu estetik açıdan hoş bir şekilde sergilemenize olanak tanır.

Pulsr Nasıl Çalışır?

Pulsr’ın arama işlevselliği en son yapay zeka yeteneklerinden yararlanır. Pulsr araması, kullanıcıların arama sorgularının doğal dil işleme teknolojisini kullanır ve binlerce zincir üstü sanatçının oluşturduğu arama motoru için optimize edilmiş NFT’lerden oluşan Pulsr kütüphanesinden ayrıntılı, kişiselleştirilmiş ve benzersiz sonuçlar üretir.

Pulsr, geçmiş ve yeni oluşturulan NFT’lerin meta verilerini geliştirmek için yapay zeka destekli arama motoru optimizasyonu (SEO) aracılığıyla NFT’lerin ekosistem genelindeki görünürlüğünü artırır. NFT’ler, Pulsr’da ve tüm Web3 ekosistemindeki arama motoru optimizasyonunu geliştirmek için meta veri etiketleri oluşturan bilgisayar görüşümü yapay zekası ile taranır.

Ek olarak, Pulsr, birden fazla meta veri standardının ekosistem genelinde benimsenilmesi ve eğitime duyulan ihtiyacı ortadan kaldırır. Bunun yerine, Pulsr, çok zincirli ve multimedya meta veri standartlarını tutarlı bir standarda dönüştürerek NFT’nizin meta veri alanlarının her zaman güncel olmasını sağlar.

Pulsr’ı Kullanmak için Üyelik Gerekli mi?

Hayır, Pulsr’ın temel keşif özellikleri herkese ücretsiz ve açıktır. Pulsr, keşif deneyimlerini geliştirmek isteyen zincir üstü yaratıcılar ve koleksiyoncular için isteğe bağlı üyelikler sunarken, zincir üstü topluluk için Pulsr’ın sunduğu temel keşif özelliklerine erişmek gerekli değildir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir