Kriptolar:
29773
Bitcoin:
$70.990
% 5.85
BTC Dominasyonu:
%53.8
% 0.66
Piyasa Değeri:
$2.55 T
% 6.38
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 70.990
BTC Dominasyonu:
% 53.8
Piyasa Değeri:
$2.55 T

Analistler Bitcoin ve Ethereum Rallisi için Yorum Yaptı

Bitcoin'de Bu Seviyeye Dikkat

Bitcoin son 24 saat içinde 59.000 doların üzerine çıkarken ether benzer bir kısa süreli artışla 3.000 doların üzerine çıktı.

Analistlere göre, belirli ABD Federal Rezerv ve Hazine işlemleri, doların son rallisini sınırlayabilir ve bu da riskli varlıklar için olumlu olabilir.
Bitcoin ve Ethereum, sırasıyla 59.000 ve 3.000 doların üzerine çıktı.

BTC, piyasa değeri açısından en büyük dijital varlık son 24 saat içinde% 4.3’ten fazla artarak şu anda The Block’un Fiyat Sayfası’na göre 12:03’te 59.233 dolara yükseldi. Aynı dönemde ether fiyatı% 4 artarak 2.994 dolara yükseldi. Coingecko verilerine göre bugün küresel kripto para piyasası toplam değeri 2.34 trilyon dolar, son 24 saatte %3.7 artış yaşadı.

QCP Capital analistlerine göre, iki ABD ekonomi politikası kararı, risk alımı duygusunu besleyebilir ve bu da bitcoin ve ether gibi varlıklara fayda sağlayabilir. Perşembe günkü QCP Capital raporunda belirtilen kararlardan biri Federal Rezerv Başkanı Powell’ın faiz kararı sonrası yaptığı konuşmada duyurduğu Niceliksel Sıkılaştırma’yı (QT) aylık 60 milyar dolarlık miktarından 25 milyar dolara düşürmesiydi.

Analizciler ayrıca Hazine’nin Dönemlik İade İlanı (QRA) na işaret etti ve burada Hazine, daha uzun vadeli getirilerde bir artış endişesi olmadan ihraçları uzun süreli olarak değiştireceğini söyledi.

“Bu, riskli varlıklar için olumlu olan dolar rallisini aşağı çekmeye yardımcı olmalı, bu da bitcoinin 56.500 dolarlık düşüşünden sıçramasına yardımcı oldu ve 58.000 doların üzerine çıktı, ayrıca ether 3.000 dolara yakın bir ralli yaptı,” dediler. Güçlü bir dolar, yatırımcıları tahvillerde ve vadeli mevduatlarda daha yüksek getiri aramaya yönlendirerek, genel olarak dolar talebini artırabilir ve riskli varlıklara – örneğin bitcoin – yatırımı engelleyebilir.

Mayıs Ayı için Bitcoin’in Görünümü

Bitfinex analistleri, Bitcoin’in Mayıs ayında kripto piyasası için ana fiyat barometresi olarak ve varlık sınıfının genel piyasa değerinin öncü göstergesi olarak oynadığı süregelen rolünü vurguladı.

“Bitcoinin Mayıs ayında kripto piyasası için fiyat hareketi ölçü birimi olarak kalması ve varlık sınıfının genel piyasa değeri için öncü gösterge olarak konumunu sürdürmesini bekliyoruz,” dedi Bitfinex analistleri The Block’a.

Analistler, geleneksel finansal piyasa göstergeleri ile bitcoin arasındaki artan bir korelasyonu gözlemlediler, özellikle daha fazla finansal kurumun kripto paraları portföylerine entegre etmesiyle. “Sonuç olarak, kısa vadeli olarak, ekonomik çevrenin kripto varlık değerlerini etkileyeceğini bekliyoruz,” dediler.

Bitfinex analistleri, Çarşamba günkü FOMC toplantısından hemen faiz indirimi olmadığını kabul ederken, mevcut ekonomik ortamın dayanıklılığı konusunda güven duyduklarını belirttiler.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir