Kriptolar:
29739
Bitcoin:
$66.265
% 0.01
BTC Dominasyonu:
%54.6
% 0.12
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 1.30
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 66.265
BTC Dominasyonu:
% 54.6
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Elon Musk’ın XRP Ödemelerini Test Etmediği Öğrenildi

Elon Musk, Twitter haberler, NFT, NFT Haberleri, Elon Musk Habeleri

Bir XRP Defteri (XRPL) doğrulayıcısı olan Vet, Elon Musk‘ın X sosyal medya ağının XRP ödemelerini test ettiğine dair söylentileri yalanladı.

Söylenti, ağda yakın zamanda “Musk” etiketi taşıyan bir işlemin görülmesine dayanıyordu. Ancak, Vet’in belirttiği gibi, bu hesabın etiketlenmesi için ünlü girişimciden herhangi bir yetkiye gerek yok. “Ben de hesabımı Musk veya JPM olarak etiketleyebilirim. Herhangi bir kanıt gerekmiyor,” diye ekledi. X’in bu yıl eşler arası ödemeleri başlatması bekleniyor. Ancak, Musk’ın sosyal ağı gerçekten kripto paraları destekleyecek mi belirsiz. Her durumda, Dogecoin en olası aday gibi görünüyor, bu yüzden X üzerinde XRP’nin ödemelerde kullanılması fikri son derece hayal ürünü görünüyor.

Defterde Merkezi Olmayan Tanımlayıcı (DID) işlevselliği ekleyen bir düzeltme olduğu belirtiliyor. Vet’e göre, bu, kişiselleştirme sorununu çözecek. World Wide Web için standartlar ve yönergeler doğrultusunda geliştirilen bu düzeltme, kullanıcılara merkezi bir otoriteye bağlı olmayan kendi dijital kimliklerini sağlayabilecek.

Merkezi olmalarının yanı sıra, DİD’ler aynı zamanda kriptografik olarak doğrulanabilirler, bu da onların müdahale edilmesinin izini sürülebileceği anlamına gelir.

Bir XRPL kullanıcısının kimliği, kriptografik genel anahtarları içerebilecek bir DID belgesi ile doğrulanacaktır. Belgenin içeriğini değiştirebilen yalnızca özel anahtarları kontrol edenlerdir. Kullanıcılara, bu belgelerde kişisel bilgi yüklememeleri tavsiye edilir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir