Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.557
% 0.88
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.557
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Elon Musk, Doge ile Tesla Alımına Göz Kırptı !

Tesla’nın CEO’su Elon Musk, Dogecoin’in gelecekte “bir noktada” Tesla otomobilleri için resmi bir ödeme yöntemi olarak eklenmesi olasılığını ima etti. Bu açıklama, Musk’ın 13 Mart’ta Berlin Gigafactory’de halkla etkileşimi sırasında geldi ve burada bir izleyicinin Dogecoin ile Tesla satın alma konusundaki sorusuna olumlu yanıt verdi.

Piyasa Musk’ın açıklamasına olumlu yanıt verdi ve Dogecoin’in fiyatı haberin yayılmasıyla birlikte %9,3’lük bir artışla 0,172$’dan 0,188$’a yükseldi.

Elon Musk, Dogecoin’in potansiyelini vurgulayarak, hayranların Tesla ürünlerini satın almak için DOGE’yi zaten kullanabileceğini belirterek ve “Dogecoin’in aya çıkacağına” olan inancını ifade ederek Dogecoin’e olan desteğini yineledi.

Musk’ın Dogecoin’i savunması, Tesla fabrikası çalışanlarından ve SpaceX ziyaretçilerinden memecoin’i resmi bir ödeme seçeneği olarak dahil etme taleplerini aldıktan sonra başladı. Dogecoin’i genel halk tarafından tercih edilen bir kripto para birimi olarak görüyor ve öncelikle varlıklı bireylerden destek aldığına inandığı Bitcoin ile karşılaştırıyor.

Tesla, 14 Ocak 2022 tarihinden itibaren, yalnızca Dogecoin ödemelerinin kabul edileceği ve diğer dijital varlıkların iade edilmeyeceği uyarısıyla, ürünleri için Dogecoin ödemelerini kabul etmeye başladı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir