Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.483
% 1.00
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.483
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Celsius Harakete Geçti!

celsius

Celsius Harakete Geçti! Zor durumda olan kripto para borç verme platformu Celsius, “alacaklılara zamanında dağıtım”ı hazırlamak için Ether de dahil olmak üzere varlıklarını geri çekerek ve yeniden dengeleyerek işleri hızlandırıyor. 5 Ocak’ta açıklanan bu haber, Celsius’un 2022 Temmuz’unda 11. Bölüm başvurusuyla başlayan devam eden iflas hikayesinde önemli bir gelişmeyi işaret ediyor.

Şirketin odağı? Likidite oluşturmak – herhangi bir varlık dağıtım sürecinin can damarı. Celsius, varlıkları kaydırarak, alacaklılara karşı yükümlülüklerini yerine getirmek için yeterli miktarda kolayca temin edilebilir kaynağa sahip olduklarını garantilemeyi hedefliyor. Bu, yeniden yapılanma süreci boyunca mülke değerli gelir sağlayan stake edilmiş Ether varlıklarının kilidini açmayı da içerir.

Boşaltılan Ether, çifte bir amaca hizmet edecek: yeniden yapılandırma maliyetlerini karşılamak ve alacaklılara daha hızlı ödeme yapılması için fonları serbest bırakmak. Varlıklarını en az 18 aydır sabırla bekleyen müşteriler için bu, bir umut ışığıdır. Mevcut kurtarma planına göre Celsius, alacaklılara Bitcoin veya Ethereum dağıtmayı hedefliyor.

Haber, kripto para topluluğu içinde karışık tepkilere yol açtı. Bazıları, Celsius’un büyük unstaking eylemi nedeniyle piyasada potansiyel bir “ETH çöküşü”nden endişe ederken, diğerleri bunu Ethereum ekosistemi için uzun vadede olumlu bir gelişme olarak gördü. Bir kullanıcı bile rahatlama dile getirerek, Celsius nihayet sahneden çıktığında ETH’den “ağırlığı kaldıracağını” öne sürdü.

Dikkatinizi çekebilir: Spot Bitcoin ETF Onayı!

Unutmamak önemlidir ki Celsius, düşüşünde yalnız değildi – birkaç kripto para borç vereni 2022 bulaşıcı hastalıkları sırasında yok oldu. Kasım 2023’te Celsius, Bitcoin madenciliğine odaklanan iflas sonrası bir strateji ortaya koydu, ancak bu hareket iflas işlemlerine nezaret eden yargıcıyı memnun etmedi.

En son varlıkların yeniden düzenlenmesiyle Celsius, yeniden yapılandırma yolculuğunda yeni bir bölüme giriyor. Bu eylemlerin sorunsuz alacaklı ödemelerinin yolunu açıp açmayacağını ve nihayetinde sıkıntılı platformanın başarılı bir geri dönüş sağlayıp sağlayamayacağını ancak zaman gösterecek.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir