Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$70.627
% 2.65
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 70.627
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

KuCoin Resmi Twitter Hesabı Hacklendi

KuCoin

Kripto para borsası KuCoin, yaptığı duyuruda resmi Twitter hesabının hacker’lar tarafından ele geçirildiğini açıkladı.

Kripto sektörünün hacker’larla mücadelesi devam ediyor. Özellikle Sui ön satış süreci için yakından takip edilen kripto borsası KuCoin, geçtiğimiz dakikalarda resmi Twitter hesaplarının kötü niyetli hacker’lar tarafından çalındığını duyurdu.

Hacker’lar tarafından çalınan KuCoin hesabından dolandırıcılık linki paylaşıldı. Yapılan paylaşımda kullanıcılardan sözde çekilişe katılmak için Bitcoin ve Ethereum adresine gönderim yapılmasını isteyen sahte bir web sitesi linki paylaşıldı.

Öncelikle, bu linklere kesinlikle tıklanmaması gerektiğini hatırlatırız. Bu tür oltalama saldırıları maalesef kripto piyasalarında sıkça rastlanan bir durum. Hack’lar bu tür sahte linkler üzerinden yatırımcıların cüzdan adreslerini ve kişiler bilgilerini ele geçirtikleri bilinmekte.

KuCoin, konu ile ilgili farklı sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada yaşanan durum için özür dileyerek sorun üzerinde çalıştıklarını bildirdi. “Değerli KuCoin kullanıcıları, resmi Twitter hesabımızın ele geçirildiğini bildirmekten üzüntü duyuyoruz ve sorunu mümkün olan en kısa sürede çözmek için önlemler alıyoruz. Lütfen hesabımız üzerinden paylaşılan şüpheli bağlantılara tıklamayın.”

Borsa şu sıralar Sui ön satış etkinliği dolayısıyla oldukça revaçtaydı. Tabi bu durum kötü niyetli hacker’ların dikkatini çekmişe benziyor.

Konu hakkında yeni gelişmeler yaşanınca yazımızı güncelleyerek sizlere bilgi sağlayacağız.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir