Kriptolar:
29454
Bitcoin:
$60.837
% 3.10
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.60
Piyasa Değeri:
$2.32 T
% 2.25
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 60.837
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.32 T

Trump NFT’lerine Olan İlgi Yüzde 99’a Yakın Düştü

Donald Trump NFT

Orijinal Trump NFT koleksiyonuna olan ilgi geçtiğimiz ay keskin bir düşüş gösterdi ve işlem hacmi %99 oranında düştü. Eski Başkan Donald Trump’ın kripto ve bitcoin ile artan ilgisine rağmen, 45. başkanın karikatürize tasvirlerini içeren ilk dijital ticaret kartı NFT’lerine olan ilgi önemli ölçüde azaldı.

OpenSea’den alınan verilere göre, geçtiğimiz hafta koleksiyon için tek bir işlem yapılmadı; bu da önceki performansıyla tam bir tezat oluşturuyor. Koleksiyon, Aralık 2022’de piyasaya sürülmesinden bu yana başlangıçta 50 milyon doların üzerinde toplam işlem hacmi elde etmişti.

Buna karşılık, daha geniş NFT pazarı, 2021’deki patlamaya kıyasla daha sessiz olsa da, son aylarda nispeten istikrarlı bir faaliyet sergiledi. Ethereum tabanlı NFT ticaret hacimleri Mart ayında 489 milyon dolara ulaştı; bu, Trump NFT’lerindeki düşüşe rağmen takas edilemeyen tokenlara olan ilginin devam ettiğini gösteriyor.

Faizdeki düşüş, Trump’ın gizli para ödemelerini gizlemek için iş kayıtlarını tahrif etmekle suçlandığı yaklaşan ceza davasıyla aynı zamana denk geliyor. Trump başka bir başkanlık yarışına hazırlanırken, NFT‘lerinin azalan popülaritesi koleksiyonerler arasındaki değişen duyguları yansıtıyor olabilir.

Trump’ın dijital takas kartlarının ikinci serisi nispeten daha iyi performans gösterirken, geçen ay işlem hacimlerinde %57’lik bir düşüş yaşandı, ancak ilk piyasaya sürülmesiyle karşılaştırıldığında ilginin azalmış olduğu görülüyor. Yakın zamanda gerçekleşen bir indirim, koleksiyonculara, bir gala etkinliği kapsamında 8 Mayıs’ta Mar-a-Lago’da Trump ile bir akşam yemeği daveti kazanma fırsatı sundu.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir