Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.907
% 2.49
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.907
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Kripto Borsası Binance Bu Altcoin’i Listeledi Fiyat Uçtu!

Fusionist (ACE), ACE Token Kaç Dolar, ACE Fiyat

Bitcoin borsası Binance, launchpool platformuna eklediği Fusionist [ACE] tokeni listeledi! ACE token kaç dolar oldu?

Dünyanın en büyük kripto ve Bitcoin borsası olarak bilinen Binance yeni altcoin listelemelerine devam ediyor. Lider Bitcoin borsası son olarak  Launchpool platformu ile  BNB ve FDUSD token stake edenlere ödül olarak dağıttı Fusionist [ACE] tokeni listeledi

Saat 09:00’da ACE/BTC, ACE/USDT, ACE/BNB, ACE/FDUSD, ACE/TRY işlem çiftlerinde yapılan listeleme sonrası 14 dolar seviyesine kadar yükseldi.

Fusionist (ACE) Kaç Dolar? Güncel ACE Fiyatı!

Açılışta 0,3 dolar seviyesi ile başlayan ACE fiyatı en yüksek 14,800 dolar bandına ulaştı. Fusionist [ACE] token güncel fiyatı ise şu şekilde;

Fusionist (ACE) Nedir?

Fusionist, blockchain tabanlı oyun şirketi olarak öne çıkıyor ve ölçeklenebilir bir Bilim Kurgu evrenine sahip. Daha önce Binance Labs ve FunPlus liderliğindeki tohum finansman turunda 6.6 milyon dolar toplayan Fusionist, ACE tokenını Endurance Mainnet’in resmi tokenı olarak sunuyor. Ekibin açıklamasına göre, testçilere ve erken benimseyenlere özel bir airdrop da düzenlenecek.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir